Prijatelj Miki koja je nestala sa milion evra objavio snimke i slike s njom: Ismeva nemačke policajce

Mustafa Mujo Osmanović je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki

  • 13

Nakon što se sumnjiči da je ukrala više od milion evra od firme za transport novca u oktobru, Mirnesa S. je verovatno najtraženija žena u Nemačkoj. Otad je Miki, poreklom iz BiH, u bekstvu.

I dok nemačka policija već skoro tri meseca traga za njom, njeni prijatelji na društvenim mrežama objavljuju videe u kojima ismevaju nemačku policiju.

Jedan od njih je i Mehmed Mujo Omanović, koji je zbog prijateljstva sa Miki postao veoma popularan na društvenoj mreži TikTok.

On je u poslednjih nekoliko nedelja objavio nekoliko videa iz noćnog izlaska sa Mirnesom, kao i videe od zajedničkih fotografija na kojima se vidi da su jako bliski.

Međutim, Mehmed je u poslednjem videu koji je objavio otišao korak dalje.

On je na snimku objavio svoju fotografiju u odelu dok nosi zlatnu kajlu i pozira ispred lokala po imenu "Paša".

Sve vreme u pozadini ide pesma kojom se, kako se čini, podsmeva nemačkoj policiji.

"Hej nemački policajci, ne recite mojoj majci, na robiju da sam pao, varao sam ja i krao", glasi deo teksta pesme koju je Mehmed objavio.

@muhamedmujoomanovic ♬ Nemacki policajci - Samo Bob

Ako je sudeći po komentarima, čini se da je svima jasno da je ovom pesmom želeo da pošalje podršku svojoj prijateljici, ali i da ismeje nemačku policiju koja još uvek nije uspela da uđe u trag Mirnesi.

"Žena je ljudino već sa novim imenom, negde na Karibima i smeje se svima", samo je jedna od komentara ispod videa.

Mustafa Mujo Osmanović je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Živi luksuzno kao i ona, a često se na društvenim mrežama hvalio skupocenim komadima nakita i odeće.

@muhamedmujoomanovic ♬ original sound - Slave KORG😉
Podsetimo, Mirnesa je u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a pre ove kompanije, radila je kao konobarica. Rodom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače. Roditelji su je se odrekli, a devojački se prezivala Bešlić, doznaje portal Crna-Hronika.

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocenu odeću.

Osumnjičena ima brojne tetovaže na telu, posebno na rukama, koje mogu da pomognu u potrazi.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

"Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji", saopštila je policija u Štutgartu.

Video: Miki iz BiH, osumnjičena za krađu milion evra, živela je luksuzno: Bila operater, možda i menadžer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kekec

    29. decembar 2022 | 19:23

    Seljober!

  • CH

    29. decembar 2022 | 20:55

    Moj deda mi je jednom rekao:Svaki put kad predješ prugu a ne pogledaš levo i desno,voz ti je sve bliži.Tako i ova baba devojka,ukrala pare ali svaki šum znači da su joj policajci sve bliži bliži.Nema tih para na ovom svetu kojim može da se plati miran san.

  • M.K.

    29. decembar 2022 | 21:38

    Mukica uspela u zivotu.. a ovi što joj aplaudiraju još gori..prava Raja. Da je Srpkinja iz Republike Srpske pametovali bi ovde na portalu .Puna podrška policiji iz štuttgarta. Pitanje vremena dok je nadju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA