Luksuzni superautomobili, oružje: Ovako izgleda vila Endrjua Tejta u Rumuniji

U njoj je "pao" u četvrtak uveče zbog sumnje na navodnu trgovinu ljudima

  • 1
Endrju Tejt, vila, Rumunija Printskrin: Twitter/Andrew Tate

Luksuzna vila uhapšenog kontroverznog influensera Endrjua Tejta u Rumuniji puna je oružja, superautomobila, a tamo se nalazi i šahovska tabla posvećena njegovom ocu, pokazuju objave na njegovom nalogu na društvenoj mreži.

On je u četvrtak uveče uhapšen sa svojim bratom Tristanom u Voluntariju, predgrađu Bukurešta i određeno im je zadržavanje od 24 sata.

Policija je upala u njegovu luksuznu vilu, a kako ona izgleda saznaje se iz njegovih ranijih objava.

Influenser, koji je tvrdio da je "trilioner", ali se veruje da vredi 100 miliona funti, redovno prikazuje svoj raskošan način života u svojoj betonskoj tvrđavi, sa 33 superautomobila.

Snimci enterijera objavljeni na Instagramu pokazuju kožne sofe, visokotehnološku sigurnosnu sobu sa višestrukim CCTV kanalima i staklene vitrine za njegove kik boks pojaseve.

Jedna staklena garderoba na temu Džejmsa Bonda pokazuje niz oružja i crnih jakni.

Takođe poseduje veliku šahovsku tablu kao počast svom ocu Emoriju Tejtu, međunarodnom majstoru koji je bio među 2.000 najboljih aktivnih igrača na svetu.

Sa ovog mesta, on takođe vodi svoju "Hustlerovu akademiju" gde mu 127.000 uglavnom muškaraca i dečaka plaća 39 funti mesečno za savete o bogaćenju i suočavanju sa životom, što je još jedan njegov izvor prihoda.

Veruje se da su kutije pice rumunskog lanca pica, koje se vide na snimku, otkrile njegovu lokaciju i pomogle policiji da ga uhapsi.

Video: Snimak koji je odao Endruja Tejta i njegovu lokaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA