≫ 

Niki (22) ubila oca i izbola sestru, pa tvrdila da su ih napali provalnici: Komšije opisale krvave scene

Niki, koja je privedena na ispitivanje i kasnije optužena, prvobitno je tvrdila da je njen otac Karlo Sekondino (61) ubijen, a njena sestra povređena u upadu u kuću. Međutim, policija je uočila nedoslednosti u njenoj priči

  • 1

Niki Sekondino optužena je za ubistvo svog oca u stanu u Bruklinu u Njujorku.

Ova 22-godišnjakinja je takođe optužena za pokušaj ubistva zbog toga što je ubola nožem svoju 19-godišnju sestru, koja je i dalje u kritičnom stanju u bolnici nakon nasilnog incidenta.

Niki, koja je privedena na ispitivanje i kasnije optužena, prvobitno je tvrdila da je njen otac Karlo Sekondino (61) ubijen, a njena sestra povređena u upadu u kuću, piše Mirror.

Međutim, policija je uočila nedoslednosti u njenoj priči. Na primer, ona je tvrdila da su prevaranti koji su navodno upali u kuću tragali za sadržajem sefa, uprkos tome što ga stan nije imao.

Karlo je proglašen mrtvim na licu mesta, dok su komšije bili svedoci užasnih posledica.

Prvobitno se verovalo da su dva razbojnika provalila u kuću na 17. aveniji u Bruklinu, oko 6 sati ujutru.

Niki je zadobila rane na rukama i trebalo joj je lečenje u bolnici. Policija sada veruje da je povrede ruke zadobila tokom napada na svoju porodicu.

"Čuo sam kao da se rvu, tuku. Čuo sam oca. Molio me je da zovem policiju... Prednji deo njegovih grudi je bio natopljen crvenom bojom kao da je nosio crveni prsluk", rekao je za New York Daily News jedan komšija koji nije želeo da bude identifikovan.

Druga komšinica je opisala kako je Niki lupila na njena vrata da pokuša da uđe.

''O Bože! O Bože! Otvori vrata!'', prisetila se kako je Niki vikala.

"Videla sam krv u hodniku pa sam odmah zatvorila vrata i nisam htela da se mešam", dodala je.

Rekla je i da je bilo udaranja i lupanja svaki put kada bi se oni svađali.

"Sve bih čula pošto su zidovi tanki", objasnila je.

"Dve ćerke i otac, to je sve što znam, zaista. Ne znam mnogo o njima. Ovde sam 12 godina, a oni su ovde isto toliko", drugi komšija je rekao.

Jadira Gomez, koja je suvlasnica restorana u kojem je Karlo Sekondino radio kao dostavljač, rekla je za New York Post da je devojčice napustila majka kada su bile male, tako da im je on bio i otac i majka.

"Ovde su svi voleli tog čoveka. To je veliki gubitak za sve. On bi radio. Nikada ništa ne bi odbio, pomagao je svima", rekla je.

Istraga je u toku.

Iako je ukupan kriminal u gradu u porastu, podaci Policijske uprave Njujorka pokazuju da je u Njujorku zabeležen pad pucnjave od 17 odsto i pad ubistava od preko 12 odsto od januara 2022. godine.

Video: Svedok masakra u školi: Učenica je izašla krvava oko usta i nosa, dečak je plakao za umirućim drugom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA