≫ 

Par dana nakon Aninog nestanka, izbio požar u njenoj bivšoj kući: Detalji misterioznog slučaja

Policija je u petak pretražila i šumu u blizini njene kuće, ali kaže da za sada nema dokaza da se radi o bilo kakvoj nezakonitoj aktivnosti

  • 4

Ana Volš (39), koja je navodno odrasla u Beogradu, nestala je 1. januara u Masačusetsu nakon što je krenula na aerodrom. Nakon misterioznog nestanka majke troje dece, u petak je došlo do još jednog čudnog događaja.

Ana je udata za Brajana Volša, ima tri sina i sa porodicom živi u Kohasetu. Policija je nakon nestanka pokrenula potragu i moli javnost za pomoć, a u petak je pretraživala šumu u blizini njene kuće.

Pored misterioznog nestanka, u petak je došlo do još jednog čudnog događaja. Naime, vatrogasna brigada Kohaseta odgovorila je na požar koji je izbio u bivšoj Aninoj porodičnoj kući.

Vatrogasna služba Kohaseta potvrdila je u petak popodne da je odeljenje izašlo na teren zbog požara na objektu u ulici 725 Jerusalem Road u Kohasetu.

Prema pisanju NBC Boston, policija je na licu mesta rekla da je još uvek rano reći da li požar ima neke veze sa Aninim nestankom.

Registar dela okruga Norfolk pokazuje da je Ana Volš prodala kuću Džošui Bistkoku i Aleksandri Pavlovoj 17. marta 2022. za 1.358.000 dolara, prenose lokalni mediji.

Požar je izbio na tavanu. Par, njihova dadilja i mališan koji su u to vreme bili u kući, bezbedno su izašli.

"Veoma čudna slučajnost, ali imamo kancelariju vatrogasnog šefa i naši detektivi će biti dodeljeni ovde da istraže ovaj požar", rekao je Kvigli.

 

Ana je naručila zajedničku vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine, prema policiji.

Međutim, na avion se nikad nije ukrcala, a njen nestanak prijavio je njen suprug Brajan Volš u sredu, posle tri dana.

Šef policije Vilijam Kvigli rekao je da veruje da je Ana u opasnosti "jer nije normalno da je nestala".

Međutim, šef je rekao da još nema dokaza koji bi podržali bilo kakvu nezakonitu aktivnost oko njenog nestanka.

Njen suprug Brajan je spavao kada je Ana izašla iz kuće, i rekao je policiji da je Ana naručila automobil da je pokupi i odveze do aerodroma. Sa sobom je navodno u trenutku nestanka imala vozačku dozvolu, mobilni i druge lične stvari. Međutim, nema potvrde da je Ana uopšte stigla do aerodroma.

Šef je rekao da je Anin mobilni telefon isključen od 1. januara i da od tada nije bilo aktivnosti na njenim kreditnim ili debitnim karticama. On je rekao da istražitelji prate elektronsku forenziku tražeći bilo kakve dokaze o tome gde se ona nalazi.

Dodao je da njen suprug, porodica i prijatelji kao i kompanija u kojoj radi sarađuju sa policijom.

Objavljivala fotografije iz Beograda

Ana je, prema pisanju američkih medija, odrasla u Beogradu, gde i dalje živi njena majka.

Na Aninim profilima na društvenim mrežama nalaze se brojne fotografije iz srpske prestonice, a Ana je pokazala ulicu u kojoj je odrasla, dok je za sebe napisala da je Beograđanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    7. januar 2023 | 17:33

    Muž je tu jako sumnjiv. Siguran sam da je on umješan u njen nestanak, a za svaki slučaj zapalio malo i kuću da prikrije tragove. Volio bih da griješim ali daj Bože da je ikada pronađu živu.

  • Siki

    7. januar 2023 | 19:44

    Lepa zena je i opasnost za sebe.

  • Aleksandra

    8. januar 2023 | 14:59

    Ili je pobegla (daj Bože!) u dogovoru sa porodicom i prijateljima, sa kojima se videla 15 dana ranije, ili je mrtva... Nažalost! Prijava nestanka supruge i majke troje dece-tri dana kasnije, hmm?!! (moj digne paniku ako zakasnim s posla, a telefon mi se ugasio...) Navodni taxista je tu glavni dokaz, ako uopšte postoji, obzirom da je i to muževljeva izjava, a o tome-gle, ni reči! Ne bi me čudilo da je nadju ugljenisanu u potkrovlju dotične kuće... Tuga! Da je Amerikanac u pitanju tražili bi ga do sudnjeg dana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA