≫ 

Prvo oglašavanje majke nestale Ane Volš: "Samo da je ona živa i zdrava, ostalo mi nije važno!"

Ona kaže da je Ana samo tri sata nakon poziva koje je uputila majci, sestri i kumi pozvala taksi kako bi otišla na aerodrom

  • 3

Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš (39), koja je nestala u novogodišnjoj noći u američkoj državi Masačusets, započela je svoju priču rečima: "Samo da je moja Ana živa i zdrava, ostalo mi nije važno!".

Ana, koja ima troje male dece i supruga, 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom,

Zabrinuta žena je ispričala da već danima ne spava i da je na lekovima. Kako kaže, da je Ana nestala, javila joj je druga ćerka, koja živi u Kanadi.

U kontaktu sa zetom

- Ne znam šta ću od sebe! Sama u četri zida razmišljam gde je moja ćerka i da li je dobro. Svakodnevno sam na vezi sa zetom Brajanom, koji je i prijavio njen nestanak, ali i s drugom ćerkom u Kanadi - kaže Milanka za Kurir i dodaje da ne može ni da nasluti razlog Aninog nestanka.

- Koliko ja znam, u novogodišnjoj noći ništa nije ukazivalo na ovakav scenario. Ana, Brajan, njihova deca i prijatelji bili su u njihovom domu i uživali su. Ana me je oko jedan sat iza ponoći pozvala kako bi mi čestitala Novu godinu. Ne mogu sebi da oprostim što se nisam javila! Spavala sam i, onako sanjiva, videla sam poziv i rekla sebi "zvaću je ujutru". Ana je zatim pozvala svoju sestru, ali se ni ona nije javila, a njena kuma iz Beograda od muzike nije čula telefon - priča vidno zabrinuta žena.

Ona kaže da je Ana samo tri sata nakon poziva koje je uputila majci, sestri i kumi pozvala taksi kako bi otišla na aerodrom.

- Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu verujem! - kaže Milanka i dodaje da su njeni ćerka i zet imali dobar odnos i brak.

Ono što je mnogima delovalo čudno jeste to što je Anin muž pozvao policiju tek 4. decembra, tri dana od nestanka. Milanka objašnjava da je to zato što je Brajan mislio da se Ana ne javlja jer ima veliku gužvu na poslu budući da je ona na rukovodećoj poziciji.

- Međutim, kad je shvatio da je nema, prijavio je nestanak policiji. Inače, Brajan s decom živi u njihovoj kući u Kohasetu, a Ana zbog posla živi u Vašingtonu - kaže ona i dodaje da su Anina dva telefona nedostupna od trenutka nestanka, kao i da njene kreditne kartice nisu korišćene od 1. januara.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    8. januar 2023 | 20:36

    Kakav je to muž da ne otprati ženu pa i ako je četiri sata ujutru. Kakav je to muž da se ne zabrine tri dana što se žena ne javlja,a troje dece ostavila kod kuće. Kakav je to muž koji ni posle devet dana ne brine nego ubeđuje njenu majku da je njena ćerka dobro. Majko mnogo Vi verujete tom Brajanu. Krenuti od tog uspavanog lepotana a i od komšije koji je video ujutru u četiri da ona odlazi

  • ime

    8. januar 2023 | 20:50

    Bas pametno sto verujes zetu. On je i ubio najverovatnije. Imao 3-4 dana da skloni telo ko zna gde!

  • ја

    9. januar 2023 | 00:33

    Тек ће се открити позадина ове приче!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA