≫ 

Priveden suprug nestale Ane Volš

Za Anom se traga 8 dana

  • 2
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Suprug nestale Ane Volš uhapšen je zbog obmanjivanja policije koja istražuje njen nestanak, rekao je tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi.

Tokom te istrage, policija je razvila verovatnu sumnju da veruje da je njen suprug Brajan Volš (46) počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja, rekao je Morisi, prenosi Boston25News.

Brajan Volš biće sutra izveden pred sudiju.

Policijski službenici danas su se ponovo vratili u kuću nestale Ane Volš, majke troje dece, poreklom iz Beograda, koja je nestala pre devet dana.

Ispred kuće parkirano je više policijskih vozila, a istražitelji kruže oko imanja u gradiću Kohasetu u državi Masačusets.

Mediji su preneli da su suprug nestale Ane Volš i njihova deca udaljeni danas iz porodične kuće u Kohasetu.

Policija je juče objavila da je završila pretragu okoline kuće nestale Ane.

Dvadeset pripadnika policije uz pomoć tri specijalno obučena psa pretražilo je šumovito područje nedaleko od kuće Ane Volš (39) dok su ronioci proverili vodotok i bazen u blizini, međutim, nisu pronađeni tragovi koji mogu da pomognu u pronalaženju nestale žene.

Istražitelji policije u Kohasetu i policije države Masačusest uputili su se u Vašington gde će nastaviti istragu sa tamošnjom policijom.Ana Volš poslednjim put je viđena u svom domu u Kohasetu nešto pre ponoći 1. januara.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    8. januar 2023 | 23:30

    Kauboji su poluda nacia, orvo osiguraju partnere na milionske cifre pa insceniraju ubistva ili sami to ucine da bi dobili lovu od osiguranja. Genima losa nacia.

  • DaDa

    9. januar 2023 | 01:54

    Baš me čudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA