≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprug nestale Ane sa osmehom na licu krenuo na saslušanje: Policija ga sa lisicama na rukama odvela u sud

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da će uskoro početi da daje iskaz pred sudijom

  • 5
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Brajan Volš, suprug nestale Ane Volš, koji je uhapšen u nedelju zbog sumnje da je obmanjivao policiju dok su tragali za nestalom Srpkinjom, danas će biti saslušan.

U međuvremenu su mediji objavili snimak na kom se vidi kako Brajana sa lisicama na rukama vode u sud. Na snimku se vidi kako Brajan u sivom džemperu ulazi u policijski džip.

Brajan je sve vreme imao osmeh na licu.

Očekuje se da će uskoro početi da daje iskaz pred sudijom.

Ovo, prenose američki mediji, nije prvi put da Volš ima problema sa zakonom. Kako navodi NBC10 Boston, on je 2021. godine priznao krivicu po optužbama za prevaru.

Sudski dokumenti pokazuju da se Brajan Volš 2021. godine izjasnio krivim za federalne optužbe za prevaru. Prema sudskim dokumentima, istražitelji veruju da je uzeo autentične slike od prijatelja i koristio njihove fotografije i njihovu dokumentaciju da pokuša da proda replike na platformi e-Bay.

Podsetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA