Osuđeni Romeo imao "neprikladne veze" sa dve devojke zaposlene u zatvoru: Njima se sada sudi

Hari Pulin je 2019. godine osuđen na pet godina zatvora zbog rasturanja droge na ulicama južnog Velsa

  • 0
Harri Pullen  Ruth Shmylo  Elyse Hibbs Foto: PA Images / Alamy / Profimedia

Zatvorenik Hari Pulin imao je "neprikladne veze" sa dve različite žene koje su radile u zatvoru u Velsu u kom je služio kaznu. On je navodno imao vezu sa zatvorskom medicinskom sestrom Eliz Hibs (25) i zatvorskom policajkom Rut Šmajlo (25), navodi Mirror.

Eliz Hibs je već bila u zatvoru kada je priznala da je razgovarala telefonom sa Pulinom dok je služio kaznu.

Njegov identitet, kao Romea osuđenika, otkriven je danas na saslušanju u sudu u Kardifu. On je 2019. osuđen na pet godina zbog svoje uloge u sve većoj količini droge na ulicama južnog Velsa. Pulinu je dodato još četiri godine i 9 meseci kazne pošto je otkriveno da ima mobilni telefon.

"Manipulativni" Pulin je Eliz Hibs sreo dok mu je davala terapiju u zatvoru i potom je kontaktirao na Instagramu. Posle sumnji da je imao neprikladnu vezu sa medicinskom sestrom, prebačen je u drugi zatvor. Hibsova je dala otkaz u julu 2021, a nedelju dana kasnije je uhapšena. Priznala je da je razmenjivala poruke sa zatvorenikom. Policiji je rekla da se plašila da okonča kontakt jer joj je prethodno pretio. Rekla je i da nikada nisu bili u seksualnoj vezi.

Rut Šmajlo suđenje očekuje u septembru zbog navodne afere sa istim zatvorenikom dok je radila kao stražar u Bridžendu u Velsu.

Šmajlo odbija sve navode optužnice odnosno ne priznaje da je sa osuđenikom imala telefonske razgovore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA