≫ 

Policija koja traga za Anom na deponiji pronašla krvave kese, testeru, sredstva za čišćenje

Novi detalji u slučaju nestanka Beograđanke u SAD

  • 12
Ana Volš Foto: Instagram.com/anawalshe

Policija koja je pretraživala deponiju u vezi sa nestankom Ane Volš u Masačusetsu, navodno je pronašla krvave kese, testeru, sredstva za čišćenje, prenose američki mediji.

Pronađeni su i sekira i tepih, navode mediji.

Izvori su rekli za WBZ da su dokazi pronađeni u blizini kuće majke Brajana Volša u Pibodiju, dok nastavljaju da tragaju za Anom devet dana nakon njenog nestanka.

Predmeti su navodno pronađeni u stanici za smeće - koja takođe služi kao kompaktor - u oblasti Pibodi nedaleko od njene kuće u Svompskotu.

Ranije je potvrđeno da su oni zaplenili i na deponiji odneli veliki kontejner sa đubretom koji se nalazio u kompleksu zgrada gde živi Brajanova majka.

U saopštenju od utorka, portparol okružnog tužioca Norfolka Majkla Morisija nije želeo da potvrdi ono što su istražitelji pronašli.

"Aktivnost pretrage sprovedena juče severno od Bostona rezultirala je prikupljanjem više predmeta koji će sada biti predmet obrade i testiranja kako bi se utvrdilo da li su od dokazne vrednosti za ovu istragu. Za sada neće biti otkriveni nikakvi detalji o tim predmetima", rekao je portparol David Traub.

Tužioci su rekli da je Brajan rekao policiji da je otišao u kuću svoje majke u Svompskotu 1. januara, ali da mu je trebalo više vremena jer se izgubio.

Takođe je rekao policiji da je otišao do radnji Whole Foods i CVS, ali su tužioci rekli se ne pojavljuje ni na jednoj nadzornoj kameri u ovim radnjama. Ne postoje ni računi iz prodavnica.

Da podsetimo, Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tri dana kasnije.

On je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miso

    10. januar 2023 | 17:38

    On je ubio!Ovo mi lici na slučaj nesrećne pevačice, ali ovaj je amater i ameri će to da brzo reše.Za par dana će biti optuzen

  • Knezevic Zoran

    10. januar 2023 | 18:33

    Od sudbine se ne moze pobeci. Nestanak ove zene, poreklom Srpkinje, je samo jos jedan dokaz da tamo gde bezimo i trazimo srecu, veoma cesto nas ceka nesreca i smrt. Osecam izvesnu dozu tuge, jer sam upoznao mnogo ovakvih "srecnika", koji su bezali od sebe, i svoje senke, i doziveli slicnu sudbinu. Obicno su to polupismeni jadnici, bez ikakvog integriteta, kojima je domovina i nacija tamo gde je puniji tanjir. Njihov svet je u njihovom "duodenumu" a sve ostalo ne postoji. Medjutim, posebno mi se gade ljudi, koji su vodili ovu drzvu, brinuli o njenoj bezbednosti i prosperitetu, kao i oni koji su bili na dobro placenim drzavnim poslovima, a svoju decu su slali u inostranstvo, da ih spase od "blagostanja", koje su popagirali?! Ana Vols je ogledni primer s obzirom na svoje poreklo. Ona bi trebala da bude poslednja osoba koja ce srecu potraziti van Srbije, isto kao i stotine dece srpskih ambasadora, estrdnih zvezda i bogatasa, koji su ziveli na grbaci ove drzave i naroda, a svoju decu "spasavaju" iz ove "propale drzave", ne shvatajuci da su to veom cesto putevi bez povratka?!

  • Fredy

    10. januar 2023 | 18:52

    Rekao bi on meni sve da ga ja ispitam kako znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA