≫ 

Endrju Tejt ostaje u pritvoru: Sud u Rumuniji odbio žalbu kontroverznog influensera

Edrju i njegov brat Tristan žalili su se na određivanje pritvora

  • 3
Endrju Tejt Andrew Tate Foto-montaža: Profimedia/TWITTER/Planet, Shutterstock

Kontroverzni influenser, bivši kik-bokser Endrju Tejt ostaje u pritvoru u Rumuniji, pošto je sud odbio njihovu žalbu.

Tejt je priveden zajedno sa bratom Tristanom u decembru u okviru istrage o optužbama za trgovinu ljudima i silovanje, što oni negiraju.

Vlasti sumnjaju da su njih dvojica, obojica rumunski državljani, vođe "organizovane kriminalne bande", prenosi BBC.

Oni će ostati u pritvoru do 30 dana pošto je sud danas odbio njihovu žalbu.

Tejt je, kako se vidi na fotografijama, nosio Kuran u ruci kada se pojavio pred Apelacionim sudom zajedno sa bratom. Obojica su imala lisice na rukama.

Posle hapšenja 29. decembra, policija je saopštila da je identifikovala šest osoba koje je "organizovana kriminalna grupa seksualno eksploatisala".

Policija tvrdi da su žrtve "regrutovali" britanski državljani i da su one verovale da su u ljubavnoj vezi sa njima, ali su ih oni kasnije primoravali da učestvuju u pornografskim sadržajima, navodi se u saopštenju.

Ko je Endrju Tejt

Endrju Tejt rođen je pre 35 godina, a ima britansko i američko državljanstvo. Posle veoma uspešne karijere u kikboksu, posvetio se influenser marketingu, i to na veoma kontroverzan način, najviše se baveći muško-ženskim odnosima, i to tako da mnoge žene njegove izjave osećaju kao čistu mizoginiju i ponižavanje.

Zbog svega ovoga Tviter ga je zabranio, ali to nije sve. Sumnjičen je i za trgovinu ljudima i silovanje.

Trenutno veliki novac zarađuje tako što nudi onlajn obuku ljudima koji veruju da će njegov način razmišljanja moći od njih da napravi "prave muškarce", koji "ne robuju dekadenciji zapadne civilizacije".

Tejt trenutno živi u Rumuniji, a kao razlog navodi sledeće: "želim da živim u državi gde mogu da platim policajcu 50 evra kad napravim prekršaj; želim da živim u državi gde svi imamo pravo na korupciju, a ne na Zapadu, gde je to pravo rezervisano samo za bogataše".

Tejtov brat Tristan se, inače, zakleo da nikad neće doći u Srbiju, jer je njegov kik boks trener Amir, inače Bosanac, ratovao sa Srbima u ratovima devedesetih. Tejt mlađi kaže da nema ništa protiv Srba, ali i da je ta njegova odluka proizvod "poštovanja prema treneru".

Endrju i njegov brat Tristan, koji mu je desna ruka u biznisu, sinovi su američkog šahiste Emorija Tejta.

Od 2005. godine Tejt se ozbiljno bavio kik boksom i borilačkim veštinama, i te iste godine je pobedio na šampionatu ISKA (Međunarodna sportska karate federacija) u Derbiju, i bio je rankiran kao broj 1 u svojoj kategoriji u Evropi. U poluteškoj kategoriji postao je šampion sveta u ISKA verziji, pobedivši Žana Lika Benou, a posle toga je još par puta bio prvak sveta.

Video: UFC borac optužen za ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BBB

    10. januar 2023 | 21:42

    Tejtov brat Tristan se, inače, zakleo da nikad neće doći u Srbiju, jer je njegov kik boks trener Amir, inače Bosanac, ratovao sa Srbima u ratovima devedesetih. Tejt mlađi kaže da nema ništa protiv Srba, ali i da je ta njegova odluka proizvod "poštovanja prema treneru". Gospodin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA