Psihijatar navodi da je Brajan bio u duševnoj bolnici: Njegova majka otkrila što je bila u lošem odnosu s Anom

Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tri dana kasnije.

  • 0
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Dok potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, pažnja policije, ali i medija sve je više usmerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru.

Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još uvek nije osumnjičen za njeno ubistvo, već je u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

U međuvremenu se u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Brajan je jedino dete svojih roditelja i većinu vremena proveo je sa svojom majkom, dok je njegov otac, inače ugledni neurohirurg često radio.

"Brajan se često osećao zamenarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama", rekao je njegov psihijatar dr Titman.

Njega su roditelji poslali u internat, a zatim je upisao i Univerzitet u Pitsburgu u Pensilvaniji. Međutim, na drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo, tako da je morao da napusti školovanje, a zatim je neko vreme boravio u mentalnoj ustanovi.

"Njegova depresija, anksioznost i bes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem", kaže njegov psiholog, a prenosi Boston25news.

Sličnu stvar o svom suprugu napisala je i njegova supruga Ana u pismu koje je sudu poslala 2021. godine.

"Brajan je imao teško detinjstvo i problematičan odnos sa roditeljima. Učen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da nije trebalo da se rodi i da nema šanse da će bilo šta postići u životu, da je izgubljen slučaj", napisala je Ana tada.

Tada je slično pismo sudu napisala i njegova majka Dijana, koja je otkrila da je njen sin jedini razlog zbog kog ustaje ujutru i da on jedini brine o njoj.

"Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, verovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna", napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima.

"On kuva, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima", rekla je ona tada.

Da podsetimo, Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tri dana kasnije.

On je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA