≫ 

Procurio prvi snimak Brajana, dan nakon Aninog nestanka: Otkriveno šta je kupovao, sasvim smiren

Nekoliko dana nakon što je Brajan posetio prodavnicu zdrave hrane, on je uhapšen zbog ometanja istrage u slučaju nestanka njegove supruge

  • 1
Brian Walshe Brajan Volš Printskrin: Twitter/@MikeRNBCBoston

Dva dana pre nego što je Brajan Volš prijavio nestanak svoje supruge Ane, poreklom iz Srbije, sigurnosne kamere su ga usnimile u jednoj prodavnici zdrave hrane u Kohasetu.

Ova prodavnica udaljena je 20 minuta vožnje od njihovog doma u kom je živeo sa Anom i njihova tri sina.

Novinari Boston25news-a kontaktirali su s vlasnikom prodavnice koji je rekao da je Brajan tog dana kod njih kupio sok za jednog od njihovih sinova.

Na snimku se vidi kako Brajan šeta prodavnicom i potpuno smiren razgleda rafove.

On je takođe rekao da su se njegova deca stalno družila sa Brajanovim i Aninim sinovima i da ne može da veruje u sve ono što danima čita u medijima.

"Pre svega sam bio šokiran. Ona je bila vrlo prijatna i osoba. uvek je naporno radila", kaže on.

Nekoliko dana nakon što je Brajan posetio prodavnicu zdrave hrane, on je uhapšen zbog ometanja istrage u slučaju nestanka njegove supruge.

"Razumem da je u podrumu pronađen nož i da je na njemu bilo krvi, ali ja ne vidim razlog zbog čega bi moglo da dođe do ove tragedije", rekao je on.

Iako situacija u vezi sa aninim nestankom nije nimalo jednostavna, on kaže da se nada da će potraga na kraju imati srećan kraj.

"Ukoliko se to ne desi, to će biti strašno za njihovu decu. Ostaće bez oba roditelja", rekao je poznanik.

Trenutno o deci brinu socijalne službe.

Anin suprug Brajan Volš izveden je u ponedeljak pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš.

U porodičnoj kući u podrumu je nađen krvavi nož i na kamerama je viđen kako za keš kupuje sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Policija je juče na deponiji u blizini njihove kuće pronašla tepih i testeru koji sadrže biološke tragove.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka Beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    11. januar 2023 | 10:47

    Molim se za Anu da je ziva! Meni na ovom snimku kao da gleda gde su kamere i da li ih ima... Nazalost,sve ovo do sad ne vodi u dobrom smeru 😐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA