≫ 

Advokat kaže da obavezno treba ispitati sinove Ane Volš: "Oni su siročad u ovom trenutku"

Iako Marfi nije direktno povezana sa slučajem nestanka Ane Volš, ona smatra da policija treba što pre da ispita njihove sinove

  • 6
Ana Volš Foto: Instagram.com/anawalshe

Beograđanka Ana Volš koja je 1. januara nestala u SAD, ima tri sina koje je dobila u braku sa mužem Brajanom, koji je u nedelju uhapšen zbog ometanja istrage.

U međuvremenu je Odeljenje za decu i porodice saopštilo da su socijalne službe preuzele brigu o njihovoj deci. Iako se ne zna tačno gde se deca nalaze i kroz šta emotivno prolaze, advokatica Vendi Marfi kaže da su oni vrlo važan deo istrage.

"Kada majke nema, a otac je u zatvoru, deca su u suštini kao siročad u ovom trenutku. Mogu da zamislim kako im je zbog traume koju su preživeli", rekla je advokatica.

Iako Marfi nije direktno povezana sa slučajem nestanka Ane Volš, ona smatra da policija treba što pre da ispita njihove sinove.

"Da li su oni bili svedoci onoga što se dogodilo. Da li su bili svedoci i nekih drugih dešavanja u porodici. S obzirom da je policija toliko vremena provela istražujući kući, jasno je da su deca bitan deo priče", smatra Marfi.

Ona dodaje da kada su deca pod nadzorom socijalnih službi, istražitelji mogu lakše da ih ispitaju, bez da fizički borave u policijskoj stanici.

"Suština svega je da decu ne treba da zanemarimo jer sve vreme tražimo informacije o ovom paru. Deca su često najugroženija, njima je potrebna pomoć spolja", rekla je ona.

Novinari portala Telegraf razgovarali su sa majkom Ane Volš, koja u tom trenutku nije znala gde joj se unuci nalaze.

Podsetimo, policija nastavlja potragu za Anom Volš, a na saslušanju Brajana Volša, sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož.

Video: Poseta rodnom Beogradu, uživanje u prirodi, emotivna igra sa decom: Poslednji snimci Ane Volš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    12. januar 2023 | 07:56

    A koliko godina deca imaju,sva trojica nemaju više od 10!?

  • Cica

    12. januar 2023 | 07:34

    Bogami treba ti mali monstrumi sve znaju samo ćute

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA