≫ 

Anini prijatelji sakupljaju novac za njena 3 sina dok traje potraga za njom: Ovako možete da pomognete

Prijatelji nestale Beograđanke kažu da će deci biti potrebna finansijska podrška dok se slučaj ne završi, zbog čega sakupljaju donacije kako bi im pomogli da ostanu zajedno i u voljenom domu

  • 4

Dok istražitelji nastavljaju da ispituju nestanak Ane Volš (39) u Kohasetu, a njen muž Brajan ostaje u pritvoru, prijatelji Beograđanke se nadaju da će prikupiti novac za njihova tri sina.

Uprkos tome, policija moli građane da se uzdrže od doniranja novca bilo kome i poziva ih na oprez zbog mogućih prevara.

Pamela Bardi, jedna od Aninih prijateljica, rekla je da je odmah pomislila na decu kada je saznala da je njena prijateljica nestala.

"Čim je istraga počela, stomak mi se prevrnuo. I odmah sam počela da mislim na njena tri dečaka, koja imaju manje od šest godina", rekla je Bardi.

Nataša Skaj Babuškina, osnivač dobrotvorne organizacije Sky International Philanthropy, čiji je član i nestala Ana, rekla je da će njenoj deci biti potrebna podrška.

"Potrebna im je familijarnost, potrebna im je ljubav i briga", rekla je Nataša.

Nakon što je Ana nestala, a njihov otac Brajan Volš uhapšen zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara, brigu o mališanima preuzele su socijalne službe.

Anini prijatelji kažu da će deci biti potrebna finansijska podrška dok se slučaj ne završi, zbog čega sakupljaju donacije kako bi im pomogli da ostanu zajedno i u voljenom domu.

"Nažalost, ovo je nešto sa čim će morati da žive do kraja života, bez obzira na ishod istrage", rekla je Bardi.

Svi koji su u mogućnosti i to žele, mogu da ostave donaciju na sajtu organizacije Sky Philanthropy.

Policija poziva na oprez kada je reč o doniranju sredstava

Povodom medijskih navoda o doniranju sredstava, oglasila se policija koja poziva građane da budu oprezni kada je reč o doniranju novca za pomoć i podršku deci Ane Volš.

"U ovom momentu trebalo bi se uzdržati od doniranja novca. Čuvajte se prevara!", navela je  policija Kohaseta na Fejsbuku.

Video: Poseta rodnom Beogradu, uživanje u prirodi, emotivna igra sa decom: Poslednji snimci Ane Volš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA