≫ 

Novi detalji u slučaju nestanka Ane Volš: Muž pre hapšenja napisao poruku za prijatelje

Brajan je poruku napisao rukom

  • 2
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Britanski list Daily Mail.com objavio je fotografije iz kuće nestale Ane Volš na kojima se između ostalog vidi i poruka koju je navodno njen muž Brajan, koji je u međuvremenu uhapšen, napisao javnosti posle njenog nestanka.

Kako se navodi, na trpezarijskom stolu u iznajmljenoj kući porodice Volš u Kohasetu u Masačusetsu, ostao je papir sa naizgled pripremljenom izjavom i spiskom onoga što treba da uradi ispisanom na papiru na linije.

Presavijene beleške koje je navodno Brajan napisao plavom olovkom, nose naslov "Odgovor prijateljima" i izgleda da su njegova pisana poruka upućena onima koji su zabrinuti i zbog sve većih spekulacija o nestanku njegove supruge.

"Cenim vašu brigu. Trenutno je moj fokus na tome da nađem Anu i provedem vreme...", navodi se u poruci za koju se tvrdi da ju je Brajan napisao pre hapšenja.

Na drugoj cedulji nalazi se navodno spisak zadataka koji se može delimično videti. Obaveze su numerisane pa je pod brojem 1. kako Daily Mail, navodi reč "razgovor ili porez". Ostale tačke ne vide se jasno, ali su, kako se navodi, evidentno pisane pre nego što je uhapšen.

Britanski list takođe otkriva i ekskluzivnu sliku dva američka pasoša na istom stolu blizu poruke koje su stavljene pored knjige pod nazivom "Prepreka".

Na fotografijama su takođe vide tri neotvorene boce AH Hirš Rizerv viskija, a Daily Mail navodi da jedna takva boca košta više od 3.000 dolara.

Ana Volš je u Novogodišnjoj noći nekoliko sati pre nestanka napisala suprugu Brajanu poruku, u kojoj je rekla da se raduje godini pred njima.

"Vau! 2022... Kakva godina! Pa ipak, i dalje smo ovde i zajedno! Učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života... hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. S ljubavlju, Ana", piše crvenim slovima na jednoj strani kutije za šampanjac.

Brajan je u međuvremenu uhapšen zbog ometanja istrage i davanja lažnih podataka o tome gde je bio prva dva dana Nove godine, što je dovelo do odlaganja potrage za Anom. Brajan je njen nestanak prijavio tek posle tri dana, 4. januara.

Policija je u podrumu kuće pronašla krv i oštećen nož. Ana još uvek nije pronađena, i istraga se nastavlja.

Njihova tri sina od dve do šest godina, nalaze se pod staranjem socijalne službe.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bre

    13. januar 2023 | 09:19

    Ljudi moji, tri teksta istovremeno o ovim ljudima, pa bre što je mnogo - mnogo je! Ne kapiram u čemu je fora. Jeste strašno i tužno, pre svega zbog dece, ali ima li šta novo u Vranju, Vršcu, Milanovcu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA