≫ 

Bivši agent FBI otkrio šta će biti ključni dokaz u slučaju nestale Ane: "Možda nikada neće pronaći telo"

Tužilaštvo Norfolka potvrdilo je juče da je sudska dokumenta, uključujući naloge za pretres u vezi sa slučajem nestale Beograđanke Ane Volš, vratilo Okružnom sudu u Kvinsiju

  • 0
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Bivša agentkinja FBI Dženifer Kofindafer, rekla je da su rezultati forenzičke analize pronađenih tragova nakon nestanka Beograđanke Ane Volš, biti ključni tragovi u rešavanju slučaja.

"Glavna briga trenutno su DNK rezultati", kaže ona.

Na pitanje novinara da li se na testeri i biološkim tragovima koji su pronađeni na deponiji u blizini Brajanove kuće, nalazi i njegov DNK, bivša agentkinja kaže:

"Ona testera koja je pretrpela takvo trenje bi verovatno trebalo da sadrži DNK tragove na sebi. Ukoliko se na njoj pronađu i njegovi i njeni DNK tragovi, za policiju će to biti pravi džekpot", kaže ona.

Bivša agentkinja kaže da je Brajan sada optužen samo za ometanje istrage jer je policiji potrebno više vremena da analizira sve dokaze koji su pronađeni.

Tužilaštvo Norfolka potvrdilo je juče da je sudska dokumenta, uključujući naloge za pretres u vezi sa slučajem nestale Beograđanke Ane Volš, vratilo Okružnom sudu u Kvinsiju.

"Moraju da pregledaju tragove krvi i pljuvačke, osim ako nisu nosili masku. Za sve ovo je potrebno mnogo više napora nego što se misli", kazala je Dženifer za CBS News.

Kada ovo kaže, ona misli ne samo na fizičke dokaze, već i na veliki broj dokumenata koji se tiču Brajanovog mentalnog zdravlja i njegovog isključivanja iz očevog testamenta.

Blizak prijatelj njegovog oca rekao je da je Brajan sociopata i da nikada nije želeo da ima komunikaciju sa njim.

"Mislim da se uvidom u ta brojna dokumenta otkrilo da je on bio nasilan", kaže Konfindafer.

Ona je takođe prokomentarisala i da je u ovakvim slučajevima vreme ključni faktor.

"Mislim da ćemo morati da se pomirimo da telo možda nikada neće biti pronađeno", rekla je ona.

Podsetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Tužioci su rekli da su zvaničnici pronašli krv i oštećen, krvav nož u podrumu para i da je Brajan Volš navodno potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje, krpe, trake i druge predmete dan nakon što je njegova žena poslednji put viđena.

Video: Budi srećna: Emotivni snimci nestale Ane Volš i njenog najboljeg prijatelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA