≫ 

"Zašto suprug nije optužen za ubistvo": Stigao odgovor inspektora, nastavljaju istragu slučaja Ane Volš

Za sada, Brajan Volš ostaje iza rešetaka uz visoku kauciju, a i dalje nije poznato gde se nalazi njegova supruga Ana Volš, majka njegovo troje dece

  • 10
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe Foto: Facebook/anawalshe

Kada su policijski timovi za pretragu prvi put ušli u šumu Kohaset tražeći Anu Volš, nisu znali da li će išta da pronađu. U to vreme bilo je izvesno samo da je majka troje dece nestala, a njen suprug Brajan Volš čekao je tri dana da prijavi njen nestanak.

- Tražimo pomoć javnosti i medija u pronalaženju Ane Volš - rekao je šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli u petak, 6. januara.

U sedmici od prve konferencije za novinare šefa policije, istraga je imala jedan neočekivani obrt za drugim.

Od požara koji je izbio na drugoj strani grada u kući koju su Volšovi nekada posedovali, preko pretresa kontejnera na Nort Šoru gde su istražitelji pronašli dokaze u vezi sa Anom Volš, do vesti da je policija pronašla krv i krvavi nož u podrumu kuće Volšovih u Kohaset, vesti su se nizale.

Brajan Volš je u zatvoru, optužen za obmanjivanje istražitelja

Očekuju se ozbiljnije optužbe, ali mnogi se pitaju kada.

- Mnogi ljudi se pitaju zašto on već nije optužen za ubistvo - pitao je reporter Bostona 25 Bob Vord.

- Nismo 100 odsto potvrdili šta joj se dogodilo. Nemamo telo - rekla je bivša državna tužiteljka Bostona Karmen Ortiz.

Tokom svog mandata kao glavni federalni tužilac u Bostonu, Karmen Ortiz je nadgledala gonjenje Vajtija Bulgera i Džohara Carnajeva.

Ortiz objašnjava da, dok detektivi čekaju da iz kriminalističke laboratorije stignu rezultati analiza dokaza, istraga se nastavlja.

- Na kraju dana ćete želeti dokaze koji dokazuju da se određeni čin dogodio i da u to nema sumnje. Želite da budete sigurni da ste to uradili kako treba - rekao je Ortiz.

Istražitelji takođe pažljivo posmatraju odnos između Ane i Brajana Volša.

Kako je ranije izveštavano, 2014. godine, pre nego što se par verio, Ana je rekla policiji u Vašingtonu da joj je Brajan pretio da će joj ubiti. Ona je 2018. objavila selfi na Instagramu sa modricom na oku.

Ortiz je rekao da je sve što se dešavalo u kući Volšovih, iza zatvorenih vrata, mnogo pre Nove godine, važan deo ovog slučaja dok policija traga za motivom.

Za sada, Brajan Volš ostaje iza rešetaka uz visoku kauciju, a i dalje nije poznato gde se nalazi njegova supruga Ana Volš, majka njegovo troje dece.

Video: Ekskluzivno, Telegraf u Bostonu: Došli smo ispred kuće nestale Beograđanke Ane Volš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doctor.

    15. januar 2023 | 00:22

    Zato sto je to normalna zemlja,ne podnose krivicne prijave bez cvrstih dokaza i mediji i politika ne uticu na sudstvo!!

  • Oki

    15. januar 2023 | 00:07

    Pa zar američka policija nije bolja od srpske.....sad ne pišete....da je naša u pitanju pljuvana bi bila već danima.....a da vam kažem dosadni ste više sa njima mi nemamo problema....čime je ona kao i pokojna pevačica zaslužila pažnju

  • M.J....

    14. januar 2023 | 23:44

    Zato što nije ubijena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA