Rotvajler zgrabio dete za nogu i odbijao da ga pusti: Jeziv snimak napada psa na ženu sa dvoje mališana

Iako je ovo sigurno bio traumatičan događaj i za majku i za decu, mnogi korisnici društvenih mreža komentarisali su kako se majka nije dovoljno potrudila da pomogne svom detetu i da se više brinula da li će pas da ugrize nju

  • 11
Pas, besan, agresivan, krvoločan, rotvajler, napad, ujed psa Foto ilustracija: Shutterstock

Jeziv snimak stravičnog napada psa na majku koja je sa dvoje dece šetala ulicom pojavio se na društvenim mrežama.

Kako može da se vidi na snimku, pas je prvo nasrnuo na manje dete koje je majka pokušavala da skloni i da ga podigne, dok se drugo dete krilo iza nje. Ona nije uspela da drži dvoje dece te se prvo desilo da je jedno dete palo, a potom i ona preko njega, sa drugim detetom u ruci.

Pas je počeo da ujeda starije dete za noge, a majka je pokušavala da ga izvuče. Ipak, kako se u spasavanju deteta bojala da sama ne zadobije ugriz, majka je dete vukla, a potom ga puštala i nije uspela da ga izbavi iz čeljusti psa, sve dok nisu naišli prolaznici koji su se uhvatili u koštac sa životinjom i razdvojili je od deteta.

Iako je ovo sigurno bio traumatičan događaj i za majku i za decu, mnogi korisnici društvenih mreža komentarisali su kako se majka nije dovoljno potrudila da pomogne svom detetu i da se više brinula da li će pas da ugrize nju.

- Ova žena je stavila sebe ispred dobrobiti svog deteta. Više se bojala za svoj život, nego za njegov. Šta se desilo sa majčinskim instinktom, ljudskošću? U histeriji je gledala kako par gruze njeno dete! Ova osoba ne zaslužuje da bude majka. Treba da zaštiti svoje dete po svaku cenu, pa šta ako je pas ugrize? - bio je jedan od komentara.

Primetno je da su mnogi bili saglasni upravo sa tim komentarom, ali bilo je i onihkoji su mislili drugačije.

- Verovatno je u pitanju dadilja. Ne mogu da zamislim da majka može da stoji i gleda kako njeno dete ujeda pas. Ja bih zagrizla vrat psa, sakrila decu iza sebe... Ali ne bih mu dozvolila da priđe mojoj deci - jedan je od odgovora.

Neki su ipak smatrali da je žena pokušala da zaštiti dete.

- Ona očigledno pokušava da spasi decu, ali ima više od jednog deteta da spasi. Kako da pomogne oboma u isto vreme? Automatska je reakcija da pobegne, ali kada god se vratila pokušala je da izazove psa. Naravno da je pobegla, zar vi ne biste uradili isto da je pred vama rotvajler. On može da smrska kost njene ruke. Veoma ste bezosećajni. Mislim da nemate osećanja. Saglasna sam da bi majka trebalo da stavi svoju decu na prvo mesto, ne razmišljajući o svom životu. Bez zadrške sam saglasna sa tim. Ali pogledajte video pažljivo i možda ćete da primetite njene napore da otera psa najbolej što može. U jednom trenutku njen ceo svet se ruši i možda je bila uplašena i zbunjena - napisala je jedna korisnica Fejsbuka.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrač

    15. januar 2023 | 04:46

    To nije pas već zver, zveri treba istrebiti da ih nema. Da neko ne pomisli da nemam veze sa psima, bio sam dete i sa sestrom u kući sa dvorištem Prali smo mu zube sa četkicom za zube i kalodontom, voleli ga i on nas bez obzira na naše gluposti, a ovo treba istrebiti-pas koji napada decu? Takve rase ne treba da postoje, a što se majke tiče učinila je u panici šta je mogla. Gde je vlasnik psa,gde je povodac,gde je brnjica... Svašta se tu može napisati.

  • Вук

    15. januar 2023 | 09:37

    Све псе луталице успавати а спровести, ако треба и присилно чиповање паса по домаћинствима. Да се зна чији је?!

  • Bata Boki

    15. januar 2023 | 08:50

    Volim zivotinje,ali vise volim svoju porodicu,prijatelje i sebe.Kad kazu da vise vole psa od sebe i svoje dece..lazu.Drzava ako hoce da napuni budzet za mesec dana: kazne uvesti:vlasnik psa ako seta ljubimca bez korpe,sa kaisom oko vrata,i magazne mine ko ne skuplja za svojim ljubimcem. Ti ,,ljubitelji prirode,, su najveci lazovi.Imam psa...ali zna se kako se seta.Uh...pobesnim,kad vidim da setaju rota,staforda i sl.bez korpe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA