≫ 

Prošetali smo šumom pored kuće Ane Volš: Policija je ovde danima tragala za nestalom Beograđankom

U SAD je novinarka Telegrafa Zorica Radulović, koja će odatle da izveštava o najvažnijim događanjima u potrazi za Anom Volš

  • 19

Danas se navršavaju tačno dve nedelje otkako je Beograđanka Ana Volš poslednji put viđena u svojoj kući u Kohasetu.

Njen suprug Brajan prijavio je nestanak ter tri dana kasnije, a policija je odmah po prijavi počela da pretražuje okolinu oko njihove kuće.

Šumu koja se nalazi oko kuće u kojoj je nestala Beograđanka živela sa mužem Brajanom i trojicom sinova, posetila je i novinarka portala Telegraf, Zorica Radulović.

"Kada pogledam ovu šumu, jasno je da nju ovde niko nije mogao ni da čuje, ni da vidi. Kuća je izolovana od ostatka mesta. Prve komšije su od kuće udaljene oko 300 metara", kaže Zorica.

Ona dodaje da baš iz tog razloga niko od komšija verovatno nije mogao ni da čuje ni da vidi Anu.

"Sada kada je kuća napuštena i kada se zna da u njoj niko ne živi, sve izgleda mnogo jezivije. Jedino što delom osvetljava šumu je svetlo koje gori iza kuće", dodaje naša reporterka koja boravi u Bostonu.

Upravo u ovoj šumi su 20 pripadnika policije sa psima tragačima tragali za nestalom Anom u prvim danima nestanka. Policija je nakon detaljnog pretresa saopštila da u šumi nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi mogli da budu povezani sa nestankom Ane Volš.

Kada se zađe u šumu pruža se pogled na zadnji deo kuće i dvorište porodice Volš u kom se nalazi i bazen, koji je policija takođe pregledala.

Samo dan kasnije policija je ponovo pretražila kuću i izmestila Brajana i decu iz nje. Istog dana saopšteno je da je Brajan priveden zbog ometanja istrage

U saopštenju Tužilaštva navodi se da je Brajan sve vreme negirao umešanost u slučaj nestanka njegove supruge, a saopšteno je i da su u podrumu pronađeni tragovi krvi, kao i krvav nož. svi tragovi poslati su odmah na analizu, ali rezultati još uvek nisu saopšteni.

Brigu o trojici sinova preuzele su socijalne službe.

Tužni prizori ispred kuće nestale Ane u Kohasetu

Novinarka Telegrafa posetila je juče i kuću nestale Ane.

Kuća je zaključana i "konzervirana", oblepljena trakom, a u blizini nema žive duše. Tišinu koja okružuje ovu kuću, udaljenu od sledeće nekoliko stotina metara, prekida samo usamljeni lavež nervoznog komšijskog psa.

Ispred kuće su kante za smeće, okolo su razbacane dečije igračke, što čini još tužnijim prizor ovog nekad toplog porodičnog doma.

Misteriozni nestanak Ane Volš, Beograđanke u Americi, podigao je tamošnju policiju na noge koja danonoćno radi na rešavanju ovog slučaja, a jedno od otkrića istrage je signal Aninog mobilnog telefona koji je lociran 2. januara, kod njene kuće u Kohasetu.

Podsetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Video: Telegraf ispred kuće Ane Volš: Podrum u kući nestale Beograđanke Ane

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ DOZVOLE UREDNIŠTVA TELEGRAF.RS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cosa

    15. januar 2023 | 12:23

    Struja? Gas? Voda? Putarina? Registracija kola? Hrana u nebo? Porez? Skuplji parking? Plata ista? Manite me volsa i ostalih nebitnih likova (naravno saucesce porodici na gubitku), ali kad mi da zivimo?

  • 🫠🫠🫠

    15. januar 2023 | 13:11

    A sta je sa Kosovom, Sa cenama u Srbiji,poskupljenima

  • Aman

    15. januar 2023 | 12:36

    Dosta više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA