≫ 

Anina svekrva snimljena ispred kuće nestale Srpkinje? Komšije zapazile Brajanovu majku

Dajana Volš, majka Brajana Volša, snimljena je početkom januara u blizini kuće nestale Srpkinje

  • 1
Ana Volš nestala kuća Amerika Boston Foto: Telegraf.rs

Žena za koju američki mediji pretpostavljaju da je svekrva nestale Ane Volš navodno je snimljena ispred kuće Srpkinje u Kohasetu ranije ovog meseca.

Na fotografijama koje je objavio Fox News čini se da se vidi Dajana Volš, majka Aninog supruga Brajana Volša. Na fotografijama žena nosi sivi mantil i hoda u blizini Anine kuće 7. januara, prema rečima komšije i drugih lokalaca.

Na drugim fotografijama vidi se žena kako vozi crvenu bubu 8. januara.

Za sada nije poznato šta je radila ispred porodične kuće, nedelju dana nakon što je Ana poslednji put viđena.

Dajana Volš je majka Brajana Volša, koji je uhapšen prošle nedelje zbog ometanja istrage u vezi sa nestankom njegove supruge Ane. Određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Kako su već pisali mediji, Ana i njena sverkva nisu imale poseban odnos, a njegovu prirodu opisala je uprava Brajanova majka kroz pismo sudu nakon što je njen sin optužen za prevaru za koju je kasnije i osuđen. Pismo je napisala na četiri strane i u njemu je, govoreći o sinu, mnogo toga rekla i o svojoj snaji.

Dajana Volš je je u pismu sudu istakla da je Brajan "jedini razlog što ona ustaje ujutru".

"On je jedina osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi lekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema", napisala je Dajana Volš na četiri strane dugom pismu sudu.

Ona je tu priznala da nema dobar odnos sa snajkom.

"Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog je su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke", rekla je Brajanova majka.

Da podsetimo, Ana je poslednji put viđena 1. januara, a njen suprug je prijavio njen nestanak posle tri dana, istovremeno sa Aninim kolegom u Vašingtonu, gde je Srpkinja trebalo da se pojavi na poslu.

Istraga i dalje traje, a za sada nema optužbi za ubistvo.

Video: Šuma ispred kuće nestale Beograđanke Ane Volš u Bostonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA