Ana Volš je imala planove za budućnost, kupovala nekretnine pre nestanka

Ana je u decembru finalizovala prodaju stana

  • 0
Ana Volš Foto: Instagram.com/anawalshe

Ana Volš, Beograđanka nestala pre dve nedelje u Masačusetsu, pravila je planove za budućnost i navodno prodala jedan od svojih stanova s namerom da reinvestira profit u novu nekretninu, kaže dobro obavešteni izvor za Fox News Digital.

Nestala Beograđanka (39) bila je menadžer za prodaju nekretnina koja je redovno zbog posla putovala u Vašington. U svom posedu je imala stan u Reviru u Masačusestsu, godinama pre nego što je finalizovala prodaju samo nekoliko dana pre nestanka.

Živela je u Kohasetu s mužem i troje dece, ali je imala imovinu za investiranje, uključujući stan u Reviru.

Stanari Mendi i Majk Silva, koji su dugo godina živeli u stanu u Reviru rekli su za Fox News Digital da se njeno ponašanje promenilo poslednjih meseci kada im je iznenada rekla da prodaje imovinu i postala "nametljiva", drugačija od prijateljice kakvom su je smatrali. Oni imaju ugovor po kojem u stanu mogu da ostanu do maja.

Kada je došlo vreme da se prodaja završi krajem decembra, Ana Volš je, kako kaže Majk Silva, "bila gruba". Ispričao je mu Ana duguje novac za rekonstrukciju stana i da kad ju je pitao da mu novac vrati, "ona je eksplodirala".

"Svih godina koliko poznajem Anu, imao sam rasprave sa njom oko radova u njenim kućama, i nikad nije bila takva", rekao je on.

Dodao je da je godinama radio na održavanju ili izgradnji drugih nekretnina u posedu Volšovih. Njegova supruga Mendi rekla je da su njih dvoje čuvali čak decu Volšovih i obavljao održavanje ili gradnju na drugim Volševim imanjima. Mandi Silva je rekla da su i ona i njen verenik čuvali decu Valsheovih i da su se posećivali.

"Nije mi samo gazdarica, već i drugarica", rekla je Mendi sa suzama u očima.

Ali izvor koji je blisko sarađivao sa Anom Volš rekao je za Fox Nevs Digital da je "prihod od prodaje stana u Riviru išao direktno u kupovinu druge investicione nekretnine, a ne samoj Ani“.

Izvor, koji je tražio da ostane anoniman strahujući za svoju privatnost, oglasio se tvrdeći da neke informacije Aninim nedavnim postupcima nisu tačne.

Taj izvor je rekao da su sredstva od prodaje imovine u Reviru već bila u deponovana kada je Ana Volš nestala 1. januara.

Prema njegovim rečima, prodaja imovine radi sticanja drugih "ni na koji način nije neobična stvar".

"To nije nužno tipično za Anu i Brajana, već za sve ljude koji ulažu u nekretnine: Oni stalno menjaju imovinu", kaže taj izvor.

Jedan drugi izvor koji je bio u kontaktu sa Anom u nedeljama pre nego što je nestala, rekao je da je imala "optimističnu ličnost".

On je kazao da nije primetio nikakve promene u njenom ponašanju.

Video: Ekskluzivno, Telegraf u Bostonu: Došli smo ispred kuće nestale Beograđanke Ane Volš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA