≫ 

EKSKLUZIVNO: Policiji se javio Anin komšija koji ima snimak kamera, ovaj dokument je dokaz

Naša novinarka Zorica Radulović, koja se nalazi u Bostonu i prati slučaj nestale Beograđanke Ane Volš, došla je u posed dokumenta koji može da bude od pomoći u istrazi

  • 10
Ana Volš Foto: Instagram.com/anawalshe, Telegraf

Novinarka Telegraf.rs Zorica Radulović, koja je u Bostonu i prati priču o Ani Volš, dobila je sliku policijskog dokumenta koji pokazuje da je policija na tragu novih dokaza u slučaju nestale Beograđanke.

Radi se o dokumentu u kojem se navodi da se policiji Kohaseta 8. januara, javio muškarac i rekao da ima snimke sa sigurnosnih kamera koji bi mogli da budu od pomoći u istrazi.

U pitanju su, kako saznajemo, komšije Ane i Brajana Volša.

Na dokumentu, u čiji je Telegraf imao uvid, nalazi se transkript prijave muškarca iz Kohaseta, čiji identitet s razlogom ne objavljujemo.

Policijski dokument Ana Volš Masačusets prijava komšije Foto: Privatna arhiva

"Osoba koja je pozvala želi da razgovara sa policajcem o slučaju Volš. On ima kameru na svojoj kući koja možda pokazuje snimak povezan sa incidentom. Upravo se vratio kući sa odmora i može da preda snimak policiji", piše u prvom delu dokumenta.

Kako Telegraf ekskluzivno saznaje u Bostonu, ovaj poziv policija je dobila 8. januara, nedelju dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena živa, prema rečima neimenovanog člana porodice.

Da podsetimo, nestanak Ane Volš prijavljen je tek posle tri dana, a prema novim informacijama, njega je prvi prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, firma Tišman Spajer, nakon što se Beograđanka nije pojavila na poslu.

Time su opovrgnuti izveštaji da su nestanak istovremeno prijavili njen suprug Brajan i ta firma 4. januara.

Policija koja traga za Anom, majkom tri sina iz Masačusetsa, poreklom iz Beograda, otkrila je krv i oštećen nož u podrumu porodične kuće u Kohasetu, dok su sa deponije izolovani biološki dokazi.

Njen suprug Brajan Volš uhapšen je ubrzo zbog ometanja istrage i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Video: Telegraf ispred kuće Ane Volš: Podrum u kući nestale Beograđanke Ane

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ DOZVOLE UREDNIŠTVA TELEGRAF.RS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOJAN D

    17. januar 2023 | 09:11

    Udjem da vidim kakve vesti nam danas serviraju kad ono opet ,dan mrmota'! Mnogo je dana prošlo i sve je manje šanse da se ona ne pojavi zbog dece. Nešto je trulo u toj policijskoj stanici, kada se ovako vodi jedan težak slučaj.. Ako ju je ubio, to je užasno! Ali, ako ju je ubio pa zatim telo raskomadao i pozvao majku da preuzme i to baci recimo u jezero!? E, za to je malo i smrtna kazna za oboje, već samo težak fizički rad na otvorenom, 365dana u godini, za čašu vode i koru hleba!

  • Dodaj ne driblaj

    17. januar 2023 | 09:35

    Ako Zorica ne pomogne bostonskoj policiji neće niko! Dal ste realni da non stop pišete samo o tome pa još izveštavate odatle?

  • Goran

    17. januar 2023 | 09:06

    Barbara Vitez.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA