Američki medij: Brajan raskomadao i spalio Anino telo?

Brajan Volš (47) će danas biti izveden pred sud u Кvinsiju nakon, kako je okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi nazvao "intenzivne istrage" o nestanku njegove supruge

  • 4
Ana i Brajan Volš, Ana Walshe Brian R. Walshe

Foto: Facebook/anawalshe

Brajan Volš (47) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge Anu Volš (39), saopštila je u utorak kancelarija tužioca. Dok još uvek nisu objavljeni detalji istrage, neki američki mediji prenose nezvanične informacije da je Brajan, navodno, raskomadao Anu u podrumu, prenosi LAMag.

Brajan Volš (47) će danas biti izveden pred sud u Кvinsiju nakon, kako je okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi nazvao "intenzivne istrage" o nestanku njegove supruge.

Nestanak Ane Volš 39-godišnje majke troje dece, prijavio je njen poslodavac 4. januara, tri dana nakon što je poslednji put viđena u gradu Кohasetu.

"Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni", rekao je Morisi.

Izvori upućeni u slučaj izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu - dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

"Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno", kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Ovo su nezvanične informacije, a očekuje se da danas na sudu budu izneti detalji optužbe za ubistvo.

Da podsetimo, Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, da bi tri nedelje nakon Aninog nestanka 1. januara, optužen za njeno ubistvo.

Video: Telegraf ispred kuće majke Brajana Volša u momentu kad je saopšteno da je optužen za Anino ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko zna

    18. januar 2023 | 08:52

    Telo nikad naći neće, a biće osuđen zbog ostalih dokaza. Ko zna koliko njih je završilo u "spalionicama", tamo bolesnika kolko hoćeš, nestalih još više. Ovo je medijski ispraćeno pa ide brzo. Neke anonimuse niko nikad i ne traži. Jeziva sudbina.

  • Marijana

    18. januar 2023 | 09:21

    Nervira me funkcija te tzv.nanogice, čovek tako slobodno šećkao po prodavnicama, kafićima, deponijama, izgubio se navodno na putu do mamine kuće...a dozvoljeno mu je bilo da izađe kada vodi decu u školu(a pri tom praznicima ne rade škole) i vlasti tada uopšte nisu proveravali kuda se kreće taj čovek... sada je, nažalost, kasno.

  • Veteran

    18. januar 2023 | 09:15

    Tami su većina psihopate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA