≫ 

Brajan Volš na ajpedu sina guglao "kako se rešiti tela": Tužilac otkrio najjeziviji detalj istrage

Volš je bio pognut i gledao pravo ispred sebe dok su tužioci detaljno opisivali njegove navodne radnje i gde se nalazio nakon što je njegova žena poslednji put viđena živa

  • 0
Brajan Volš sluša optužnicu za ubistvo

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš optužen je danas za ubistvo supruge Ane Volš na okružnom sudu u Kvinsiju, a tužioci su izneli niz dokaza, među kojima je i to da je na internetu pretraživao kako da se reši tela pre nego što su istražitelji pronašli krvave predmete koje je potom odbacio.

Volš je navodno 1. januara u 4:55 ujutru koristio ajped svog sina da izgugla koliko dugo prođe pre nego što telo počne da smrdi, kako zaustaviti raspadanje tela, kako se rešiti tela, kako baciti delove tela i koliko dugo DNK traje, između ostalih pretraga.

Policija je pratila njegov mobilni telefon kako bi znala gde se nalazi 3. januara, što je uključivalo stambeni kompleks u koji je navodno bacio nešto što je izgledalo kao teška vreća za smeće, prema tužiocima.

Brajan Volš

Foto: Tanjug/AP

Istražitelji su pronašli ljudsko tkivo koje je pripadalo Ani Volš, koja je nestala 1. januara, rekli su tužioci na saslušanju njenog supruga Brajana Volšea u sudu Kvinsi u sredu ujutro.

Volš je bio pognut i gledao pravo ispred sebe dok su tužioci detaljno opisivali njegove navodne radnje i gde se nalazio nakon što je njegova žena poslednji put viđena živa.

Izjasnio se da nije kriv po svim tačkama optužnice. Sledeće saslušanje zakazano je za 9. februar, a u pritvoru ostaje bez kaucije.

Video: Novinarka Telegrafa u Bostonu snimila izlazak muža Ane Volš iz sudnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA