≫ 

Ukradenim kolima pregazio mamu sa bebom u kolicima, pa dobio par meseci kazne: Neko ga je ubio

Vozač koji je naleteo na ženu koja je gurala bebu u kolicima ubijen je neposredno nakon što je pušten iz kampa, gde je služio kaznu

  • 7
Kristopher Baca, naleteo na majku dok je gurala kolica Foto: LAPD/CCTV

Mladić iz Los Anđelesa, koji je 2021. godine kolima naleteo na mamu koja je gurala bebu u  kolicima i kao kaznu dobio par meseci u kampu, ubijen je ove nedelje.

Kristofer Baka (17) priznao je krivicu zbog udaranja i bežanja sa lica mesta 2021. godine.

Njegova smrt potvrđena je u petak, ali je istraga u toku.

Policija ga je pronašla sa ranama od vatrenog oružja u sredu uveče na prilazu u Palmdejlu u Kaliforniji. Izvori iz istrage rekli su da je ranije te večeri bio u restoranu brze hrane na sastanku sa devojkom.

Dok se vraćao sam pešice kući, automobil se zaustavio pored njega i došlo je do svađe. Neko iz automobila je otvorio vatru, a vozilo je zatim pobeglo sa lica mesta.

Mlada majka Rejčel, na koju je Baka naleteo kolima 2021. godine dok je gurala bebu u kolicima, u međuvremenom se sa porodicom iselila iz Los Anđelesa. Za Fox News Digital rekla je da je njen muž bio van grada kada je čula vest o smrti mladića.

Rekla je da je istovremeno osetila olakšanje, ali i tugu.

"Univerzum je doneo pravdu koju mi nismo dobili na sudu, ali mnogo oštriju kaznu nego što bi on dobio na sudu", rekla je ona.

Rejčel je okrivila sistem za to, rekavši da je tužilac radio svoj posao, on bi i dalje bio živ i u zatvoru.

Slučaj je privukao veliku pažnju prošle godine kada je okružni tužilac Džordž Gaskon osudio mladića na pet do sedam meseci kazne u logoru za maloletnike, kazna za mlade prestupnike opisana je kao manje stroga od vojne škole, ali stroža od letnjeg kampa.


Tinejdžer je već bio na uslovnoj kazni za krivično delo jer je trovao piće srednjoškolke u vreme napada - što su nadzorne kamere snimile 6. avgusta 2021.

Na snimku se vidi kako ukradeno vozilo juri u pogrešnom pravcu niz jednosmernu ulicu. Naleteo je na ženu koja je gurala svog malog sina u kolicima. Zatim je dao gas, udaljavajući se od mesta događaja, gde je udario u kamion.

Policija Los Anđelesa je pronašla drogu u sistemu vozača i marihuanu u automobilu, navodi se u izveštaju o incidentu do kojeg je došao Fox news.

Osumnjičeni je u to vreme imao 15 godina, ali je nažalost ubijen pre svog 18.

Video: Ubijen razbojnik na Karaburmi: Opljačkao pumpu, pa pucao na policiju koja je uzvratila vatru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    22. januar 2023 | 08:37

    Sasvim ispravno.Dobio je sta je zasluzio.Kada bi tako bilo i u Srbiji nebi bilo ovoliko krimosa u Srbiji, a i nebi Srbija imala status "banana drzave".

  • Mihajlo

    22. januar 2023 | 08:35

    Zabole me za njega, nego šta je sa ženom i bebom, da li su oni preživeli?

  • Igor

    22. januar 2023 | 10:29

    I treba tako sa govedom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA