≫ 

Svađali se nasred auto-puta u Nemačkoj, a onda na njih naletelo treće vozilo: Jedan poginuo, drugi povređen

Žena je spoljnim retrovizorom udarila jednog muškarca po ruci, a zatim je prednjim levim delom vozila udarila i drugog

  • 0
Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Foto: Tanjug/AP

Nakon svađe koja je izbila sinoć na autoputu u Nemačkoj jedan muškarac je poginuo, dok je drugi s povredama prevezen u bolnicu pošto je na njih naletelo treće vozilo.

Nesreća se dogodila na delu autoputa kod grada Hesena. Nakon što je jedno vozilo preteklo drugo, iz njih su izašla dvojica muškarca i krenula da se svađaju, pišu nemački mediji.

Na njih je zatim naleteo treći automobil.

"Jedan od njih, 64-godišnji muškarac, zadobio je povrede opasne po život", saopštila je danas lokalna policija i dodala da je preminuo nedugo nakon što je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Policija je objavila da se sinoć oko 19:10 preminuli muškarac sudario s 22-godišnjakom koji ga je pretekao na autocesti 260 između Šlangenbada i Eltvila u okrugu Rajnigau-Taunus, prenosi Index.

"Muškarci su zatim izašli na neosvetljenu deonicu puta - navodno kako bi razgovarali o celoj situaciji", saopštila je policija.

"U tom je trenutku iz suprotnog smera naišao je auotomobil koji je vozila  27-godišnja žena koja je muškarce udarila vozilom", navodi se u saopštenju.

Prema policijskom izveštaju, žena je spoljnim retrovizorom udarila 22-godišnjaka po ruci, a zatim je prednjim levim delom vozila udarila drugog muškarca. Od siline udarca 64-godišnjak je odbačen na svoj automobil. U nesreći je 22-godišnjak lakše povređen te je nakon lekarske pomoći ubrzo pušten kući.

"Tokom akcije spašavanja pružena je pomoć i jednom vatrogascu", saopštila je policija. Vatrogasac je morao biti prevezen u bolnicu vozilom hitne pomoći, a policija će o tome naknadno objaviti detalje.

Video: Roditelji, imate li mozga?! Zajedno s decom trče po auto-putu, dok automobili jure

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA