≫ 

Majka Ane Volš ispričala zašto ne veruje da joj je ćerka mrtva iako je njen muž Brajan osumnjičen za zločin

Anina majka kaže da Aleksandra obožava Aninu decu i da bi bila srećna da ona dobije starateljstvo nad njenim sinovima

  • 7
Majka Ane Volš Foto: Instagram/anawalshe

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, Beograđanke koja je živela u Americi a koja je nestala 1. januara ove godine, i dalje živi, kako kaže, u muku. Niko je još zvanično nije obavestio o detaljima iz istrage a iako je zet Brajan Volš optužen za ubistvo njenje ćerke, i da je telo raskomadao, Milanka za Telegraf.rs kaže da joj i dalje ta informacija ne dopire do mozga.

Sa druge strane, Anina sestra, Aleksandra, koja živi u Kanadi, bori se da dobije starateljstvo nad njenom decom - trojicom dečaka od 2, 4 i 6 godina. S tim u vezi, kako saznajemo, ona je na vezi sa nadležnim američkim organima, a očekuje se i da bi uskoro i njoj a i majci Milanki mogle da budu predočene sve informacije iz istrage.

Milanka je prošle nedelje bila u našem Ministarstvu spoljnih poslova, koje se uključilo u ovaj slučaj, i sa kojom je obavljen razgovor. Tada je upoznata sa procedurama koje se sprovode u slučajevima nestanka i slučajevima sa smrtnim ishodom državljana Srbije u inostranstvu, kao i o nadležnostima Ministarstva spoljnih poslova u vezi s tim.

Ministarstvo je tada saopštilo da se MSP, kao ni diplomatsko-konzularnim predstavništvima Srbije u SAD povodom ovog slučaja nisu obraćali američki organi, s obzirom na to da je Ana Volš američka državljanka, kao i da nije bilo zahteva članova Anine porodice za postupanje Ministarstva prema američkim organima.

S tim u vezi i Milanka ponavlja za naš portal da ona nema nikakvih zvaničnih informacija, i da je to razlog više što još ne može da poveruje u celu ovu priču, iako joj od ćerke nema ni traga ni glasa maltene mesec dana.

- Nisam pratila kada je Brajan izlazio na sud, i nemam pojma kako je sve to izgledalo. Nemam nikakve zvanične informacije, niti znam da li ih Aleksandra ima. I dalje živim u muku - kaže Milanka na početku razgovora za Telegraf.rs.

Kaže da sada apsolutno nema svrhe da ide u SAD. Iste sekunde bi, ponavlja, otišla kada ju je Ana zvala da je mogla da pretpostavi šta će da se dogodi. Ponavlja, međutim, i da nijednog trenutka niti joj se ona žalila, niti je bilo šta loše primetila dok je boravila kod njih u kući.

- Da sam znala... - kaza, pa stade.

Posle kratke pauze dodaje:

- Ništa ja primetila nisam dok sam kod njih. Raspoloženje, smeh, jedna savršena atmosfera. Niti sam primetila kad je dolazila, niti mi je bilo kada i bilo šta rekla. Čak ni onda nisam naslućivala, kada mi je napisala da se ne slažu oko dece. Nisam, verujte mi. Ali, jesam planirala da idem ali ne sutradan jer, rekla sam vam, ne bih mogla da se spremim.

Na pitanje kada bi sada videla zeta Brajana šta bi ga prvo pitala, kaže da o tome nije razmišljala.

- Nisam razmišljala o tome jer ja ne mogu da verujem u tu stvar, još  do mozga nije došlo da Ane nema i da joj je on to uradio. Kažem vam, nemam zvanične informacije. Još je muk. Valjda se još radi istraga - kaže Milanka za Telegraf.rs.

Milanka bi bila srećna da Aleksandra, njena starija ćerka dobije starateljstvo nad Aninom decom. Dečake, otkriva nam, Aleksandra obožava.

- Aleksandra ima veliku decu, a Aninu obožava!

Da podsetimo, Brajan Volš je prošle nedelje optužen za ubistvo supruge Ane Volš, poreklom iz Beograda, koja je poslednji put viđena 1. januara.

Trenutno je u pritvoru, ukinuta mu je kaucija, a sledeće saslušanje zakazano je za 9. februar.

Video: Telegraf na mestu gde je policija našla neke od ključnih dokaza protiv Brajana Volša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    25. januar 2023 | 16:57

    Ovòj je zeni olaksavajuca okolnost to da je imala mozdani udar i da su joj sposobnosti shvatanja i emocionalne reakcije izmenjeni.

  • xxx

    25. januar 2023 | 17:15

    sta je sa ovom zenom?! Kako moze nista da je ne interesuje ni u vezi jedne ni u vezi druge cerke...

  • 007

    25. januar 2023 | 18:51

    Ova baba je udarena u glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA