≫ 

Tejt: Nema dokaza protiv mene, vlasti žele da mi ukradu novac i automobile

Tejtv tvrdi da u Rumuniji nema pravde

  • 0
Endrju Tejt Foto: Tanjug/AP

Bivši kik-bokser i kontroverzni influenser Endru Tejt izjavio je danas da u Rumuniji nema pravde i da su optužbe iz istrage koju Rumunija vodi protiv njega, potpuno prazne.

"Znaju da nismo ništa loše uradili. Moj dosije je potpuno prazan. Naravno, nepravedan, jer u Rumuniji nažalost, nema pravde", rekao je Tejt novinarima prilikom dolaska na ispitivanje u tužilaštvo za organizovani kriminal.

Na pitanje da li je povredio neku ženu, rekao je ''naravno da ne''.

Tejt, koji je zajedno sa bratom Tristanom i dve rumunske državljanke uhapšen prošlog meseca u Rumuniji zbog sumnji za trgovinu ljudima, silovanje, i formiranje kriminalne grupe za eksploataciju žena, rekao je da protiv njega ''nema nikakvih dokaza'', prenosi Reuters.

Tužioci su naveli da su braća Tejt vrbovala žrtve tako što su ih zavodili i lažno tvrdili da žele vezu ili brak, nakon čega bi žrtve odvodili na imanja na periferiji Bukurešta i upotrebom fizičkog nasilja i zastrašivanja ih terali da proizvode pornografski sadržaj za društvene medije, koji je donosio veliku finansijsku dobit.

Tužioci su takođe naveli da je Endru Tejt, koji poseduju britansko i američko državljanstvo, jednu od žrtava silovao u maju prošle godine.

Rumunske vlasti su ranije saopštile da su prilikom hapšenja zaplenjeni roba i novac u vrednosti od 3,96 miliona dolara, kako bi se sprečilo prikrivanje imovine u toku postupka. '

'Nema dokaza protiv mene. Vlasti planiraju da mi ukradu novac i automobile. Zato sam u zatvoru'', naveo je bivši kik-bokser.

Tejt se juče u mejlu objavljenom na svojoj veb stranici požalio na uslove u zatvoru navodeći ćelija puna vaški, stenica i bubašvaba i da nema svetla.

Video: Snimak koji je odao Endrjua Tejta i njegovu lokaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA