Svetska ekskluziva: Fotografije i snimak ispred stana majke Brajana Volša, muškarci "obrađuju" automobil

Novinarka Telegraf.rs Zorica Radulović dve nedelje je bila u Bostonu gde je pratila slučaj nestale Srpkinje Ane Volš

  • 3

Novinarka Telegraf.rs Zorica Radulović, jedina novinarka iz Srbije koja je dve nedelje boravila u Bostonu i pratila je priču o nestaloj Srpkinji Ani Volš, za čije je ubistvo u međuvremenu optužen njen suprug Brajan Volš, nije uspela da stupi u kontakt sa njegovom majkom Dajanom Volš, ali je ispred njenog stana snimila zanimljivu situaciju.

Po dolasku u Boston, novinarka Telegraf.rs otišla je prvo do porodične kuće Ane i Brajana Volša u Kohasetu, gde se, kako sada veruju tužioci, dogodilo ubistvo 1. januara. Tragom priče otišla je i do kuće majke Brajana Volša, Dajane Volš, ali nije uspela da dođe do nje niti joj je odgovorila na poziv na interfonu.

Komšije su joj rekle da je nisu videle otkako je Ana nestala, dok su ona i njen automobil, crvena buba, snimljeni u blizini kuće Ane Volš 7. i 8. januara.

Naša novinarka je više puta bila ispred stana Dajane Volš, ali nijednom nije uspela da je vidi. Međutim, prilikom drugog pokušaja 23. januara, ispred njenog stana snimila je zanimljivu situaciju. Tada je njen sin Brajan Volš već bio optužen za ubistvo supruge Ane.

Kako se vidi na ekskluzivnim fotografijama i snimku, dvojica muškaraca, na čijim jaknama piše državna policija, nešto su radila oko automobila Dajane Volš.

Na snimku se vidi kako jedan od njih leži na zemlji sa zadnje strane vozila i nešto radi, dok mu drugi pripadnik državne policije dodaje nešto iz sivog vozila parkiranog pored crvene bube.

Prema rečima novinarke portala Telegraf, zadržali su se oko pet minuta, nakon čega se jedan odvezao, a drugi je ušao u zgradu.

Šta su radili sa automobilom majke Brajana Volša i da li je u pitanju deo istrage, nismo uspeli da saznamo.

Ono što je sigurno jeste da Dajanu Volš danima niko nije video i nije poznato da li je u svom stanu ili se možda sklonila negde dok se vodi slučaj protiv njenog sina.

Da podsetimo, Brajan Volš optužen je za ubistvo supruge Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara.

On je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, da bi tužilaštvo zatim podiglo optužnicu za ubistvo.

Ukinuta mu je kaucija, a pred sudom će se ponovo pojaviti 9. februara.

Ana je iza sebe ostavila tri sina, o kojima trenutno brine država.

Video: Telegraf ponovo ispred kuće milionerke, majke Brajana Volša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA