Sačekao Irenu (24) ispred kuće, svađali se, pa je izbo na smrt: Ocu devojke priznao ubistvo

Dvejn Herel Junior (28) optužen je za ubistvo pošto je Irena Tores, njegova bivša devojka, pronađena mrtva u njegovom ormanu 29. januara

  • 0
Irene Michaele Torres Foto: Facebook/Irene Michaele Torres

Telo 24-godišnje devojke pronađeno je u plastičnoj kutiji u ormanu njenog bivšeg dečka, navela je policija Tenesija. Dvejn Herel Junior (28) optužen je za ubistvo pošto je Irena Tores, njegova bivša devojka, pronađena mrtva u njegovom ormanu 29. januara, saopštila je policija Nešvila. Herel je u pritvoru, bez mogućnosti da izađe uz kauciju.

Policija navodi da je Herel sreo Irenu Tores ispred njene kuće između 1.30 i 2 sata u nedelju. Svađali su se i Herel je izbo, rekao je detektivima. Telo je onda odvezao u svoj stan, stavio ga u plastičnu kutiju, koju je skrivao u ormanu, navodi policija, prenosi Yahoo news.

Snimci sa nadzornih kamera su pokazali da Herel odnosi telo Toresove, naveli su istražitelji. Pošto su videli snimak, policajci su otišli do stana u kome je Herel živeo, ali je, navode iz policije, on rekao da Irenu Tores nije video od petka.

Irene Michaele Torres Irena Tores, Foto: Facebook/Irene Michaele Torres

Pošto je policija otišla iz stana, kod Herela je stigao i Irenin otac. Njemu je prvo rekao da je Irena u hotelu u centru. Na putu ka hotelu, Herel je priznao ocu da mu je izbo ćerku, a kasnije je priznao i policiji.

Brojni prijatelji su se oprostili od nje na društvenim mrežama: "Irena je uvek bila najsrećnija i najslađa osoba i mogla je celu sobu da osvetli svojim osmehom", "I dalje je sve ovo neverovatno, nerealno, bolesno, još uvek ne mogu da nađem reči"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA