≫ 

Dronovi, psi, ronioci i helikopter šesti dan traže Nikolu: Roditelji očajni, "nećemo prestati da je tražimo"

Nikola je dovezla ćerke u školu * Auto je ostavila parkiran u selu Sent Majkl, a poslednji put je viđena kako šeta psa stazom pored reke Vajr oko 9.20 u Eseksu

  • 0

Roditelji nestale Engleskinje Nikole Bali (45) iz Eseksa su očajni. Setili su se da je, u poslednjem razgovoru sa njima, bila lepo raspoložena, što, kako navode, samo podgreva njhove sumnje i strahove, da je Nikolu neko oteo, prenosi Mirror. Podsetimo, ona je nestala u petak dok je šetala svog psa. 

Potraga za njom ušla je u šesti dan. Nikolini roditelji, Ernest (73) i Dot (72) zarekli su se da nikada neće prestati da je traže. Prema njihovim rečima, Nikolin nestanak je atipičan. Prema rečima oca, nije imala zdravstvenih problema i uživala je u svom poslu.

- Kao i svakog četvrtka, pokupili smo decu. Nikola je imala neki poslovni sastanak preko Zuma, pa smo mi ostali malo duže, jer nas je zamolila. Bila je raspoložena posle sastanka. Dopratila nas je do vrata, poljubio sam je i rekao joj da je volim i to je poslednji razgovor koji sam imao sa njom - kaže Nikolin otac.

Nikola je dovezla ćerke u školu. Auto je ostavila parkiran u selu Sent Majkl, a poslednji put je viđena kako šeta psa stazom pored reke Vajr oko 9.20.

U toku je velika potraga u koju su uključeni dronovi, psi tragači, ronioci i policijski helikopter. Pokazatelja da je završila u reci, za sada, nema.

- Nema dokaza da se okliznula ili upala u reku, pa smo pomislili da je možda neko oteo. Pitao sam narednicu da li postoji šansa za to, ona je rekla "sumnjam da je to slučaj" - kaže Nikolin otac.

- Užasavamo se od pomisli da je nikada više nećemo videti. Šta ako je nikada ne nađu? Kako ćemo se nositi s time do kraja naših života? - kaže njen otac i zariče se da nikada neće prestati da je traže.

Malo više od jednog sata pošto je poslednji put viđena, slučajni prolaznik je alarmirao policiju pronašavši Nikolinog psa kako trči pored reke. Policija je na klupi pronašla NIkolin telefon, još uvek povezan na konferencijski poziv. Odmah je krenula i potraga za njom.

Prema rečima njene majke Dot, najgore je kad padne mrak:

- Samo razmišljamo o tome gde je i da li je dobro. Probudiš se usred noći i više nema spavanja.

Nikolin dugogodišnji partner Pol Ansel (44) opisao je situaciju kao "neprestani pakao".

Nikoline ćerke nisu prestajale da plaču kada im je rečeno da je "mama nestala".

- One misle da će se mama vratiti, ne znam šta ćemo im tada reći, ako se ovo nastavi - kaže Ernest.

Video: Za nestala lica sadi se drveće: Danas se obeležava Dan ljudskih prava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA