• 0

"Izlečen sam od tumora na mozgu posle posete ovom svetom mestu": Sveštenik tvrdi da mu se dogodilo čudo

Džonu Holovelu je tumor dijagnostikovan u februaru 2020. godine

  • 0

Sveštenik iz Indijane kaže da se izlečio od tumora na mozgu pošto je išao na hodočašće u francuski Lurd, u junu 2022. godine.

- Želeo sam da snimim video da bih svima saopštio da sam izlečen od tumora na mozgu u Lurdu - rekao je sveštenik Džon Holovel u videu objavljenom na Jutjub kanalu, 30. januara.

Lurd je popularno mesto među hodočasnicima. Katolička crkva je priznala 70 izlečenja iz Lurda kao čudesna, ali hiljade drugih ljudi prijavile su izlečenja, navodi se na sajtu hrama.

Holovelu je tumor dijagnostikovan u februaru 2020. godine. Operisan je, a išao je i na hemoterapiju i radio terapiju. Uprkos lečenju, perspektiva izlečenja nije bila dobra za Holovela.

- Rezultati magnetne rezonance oko dva i po meseca pre puta u Lurd nisu bili dobri. Pokazali su da se tumor vraća.

Kako je ispričao za Fox news Digital počeo je da primećuje fizičke promene čim se vratio iz Francuske.

- Osećao sam se mnogo snažnije kada sam se vratio sa hodočašća. Porodica, prijatelji i parohijani rekli su mi da izgledam mnogo zdravije. A mogao sam da propovedam bez pripremljenog teksta, što pre Francuske nisam mogao.

Nova magnetna bila je 3. novembra 2022, a Holovelu je rečeno da se njegov tumor "možda nikada neće vratiti" i da se na magnetnoj vide samo ožiljci od prve operacije mozga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok