Uhapšena dvojica muškaraca zbog masakra u kom je ubijeno 6 ljudi, uključujući i bebu

Policajci su identifikovali Berda kao osumnjičenog za ubistvo 16-godišnje majke i njene bebe

  • 0
Noah David Beard Noa Dejvid Berd, Foto: Tanjug/AP

Američka policija uhapsila je dvojicu muškaraca optuženih za smrt šestoro ljudi uključujući mladu majku i njenu bebu u masakru koji je zapanjio gradić Gošen prošlog meseca. Osumnjičeni su identifikovani kao Noa Dejvid Berd (25) i Enđel "Nanu" Urijarte (35), obojica pripadnici "nortenjo" bande, navodi policija, prenosi Los Anđeles tajms. 

Urijarte je pucao na federalne agente i tom prilikom je povređen. On je u međuvremenu operisan i očekuje se da se oporavi.

Policajci su identifikovali Berda kao osumnjičenog za ubistvo 16-godišnje majke i njene bebe. Tokom konferencije za medije emitovan je snimak sa nadzorne kamere na kom se vidi mlada majka kako beži nekoliko trenutaka pre nego što su ubijeni. Alisa Paraz trči sa bebom u rukama ka kapiji koja je zaključana. Spušta bebu preko drvene ograde sa druge strane. Nekoliko trenutaka kasnije, muškarac ide ka njima. Podiže desnu ruku i tada se video prekida. I majka i dete su ubijeni hicem u potiljak.

U snimku audio poziva emitovanom n konferenciji čuje se žena koja plače i moli:

- Ubili su mog dečka, Nastavljaju da pucaju napolju. Ne znam da li su još ovde. Plašim se, molim vas, požurite.

- Oni još uvek pucaju? - pita dispečer.

- Da, požurite molim vas. Vraćaju se, ovde su. Neko vrišti. Požurite, sad pucaju u kući.

Žena sa snimka je preživela napad sakrivši se u prikolici.


Prvi je ubijen Eladio Paraz (52), potom Markos Paraz (19) u Dženifer Anala (50) koja je ubijena na spavanju, navode iz kancelarija šerifa. Rosa Paraz (72) je upucana u glavu dok je bila na kolenima kraj kreveta. Alisa Paraz i desetomesečni Nikolas su ubijeni poslednji.

- Ovu porodicu su usmrtile hladnokrvne ubice - rekli su iz policije.

Ubistva koja su se desila 16. januara unela su strah u osiromašeni Gošen u dolini San Hoakin. Prethodnih godina, krijumčarenje droge i nasilje bandi pretvorile su ovo mesto u jedno od najnasilnijih u Kaliforniji. Uprkos tome, brutalnost zločina šokirala je naciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA