≫ 

Ovo je tinejdžerka koju je usmrtila ajkula: Prijatelji posmatrali užas iz čamca, roditelji neutešni

Prijatelji kažu da je Stela volela umetnost

  • 0
Stella Berry Foto: Privatna arhiva

Roditelji 16-godišnje tinejdžerke koju je juče u reci svon u Australiji ubila ajkula dok je sa prijateljima bila na džet skiju, emotivnim rečima su se oprostili do nje.

Stela Beri, bila je na džet-skiju sa prijateljima u Pertu, kada je u jednom trenutku rešila da uđe u reku gde se nalazilo jato delfina.

U jednom trenutku nju je napala ajkula, a njeni prijatelji su tragičnu scenu posmatrali iz čamca. U jednom trenutku, očevidac, koji se slučajno našao na licu mesta uskočio je u vodu i izvukao hje tinejdžerku na obalu.

Na lice mesta došla je i hitna pomoć, međutim tinejdžerki na žalost nije bilo spasa.

U međuvremenu su se oglasili njeni neutešni roditelji Met i Sofi koji još uvek ne mogu da veruju da njihove mezimice više nema.

"Stela je bila vesela sevojka, planirala je da ode da živi u Evropu nakon što završi školu. bila je brižna osoba i drag prijatelj svima", kazali su oni, prenosi Independent.

Oni su dodoali da je ona imala zarazan osmeh.

"Volela je dase bavi umetnošću i da provodi vreme sa svojim prijateljima, posebno na reci i plaži. Često su se zajedno vozili čamcima. Bila je predivna starija sestra i najbolja ćerka kakvu smo samo mogli da poželimo", rekli su oni.

Mnogi njeni prijatelji su se takođe oprostili do nje. Među njima je i Lara Konoli koja je rekla da je Stela bila najdivnija devojka koju je upoznala do sada.

"Bila je jako ljubazna. Voella je umetnost. nekada dok sam se vozila bicikl, srela bih je kako trči. Želela je da otrči maraton", rekla je Lara.

Podsetimo, ovo je bio treći napad ajkule u reci Svon za 50 godina.

Tek treba da bude utvrđeno koja je vrsta ajkule učestvovala u napadu, ali se veruje da je u pitanju bik ajkula. Jedan od upućenih rekao je medijima da je od nedavno počeo da viđa mnogo bik ajkula u reci i da prilaze obalama.

Video: Ajkula zamalo smazala devojku koja se spremala da zaroni: Uskočila bi joj direktno u čeljusti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA