Vreme čitanja: oko 1 min.

Odsečena glava i kese sa delovima tela pronađeni u parku nedaleko od mesta gde je ubijena mala Lola

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Pariz, ubistvo, park Foto: Edouard Richard / AFP / Profimedia

Francuska policija pronašla je odrubljenu žensku glavu i kesu sa delovima tela u parku u 19. arondismanu u Parizu, u okrugu gde je u oktobru prošle godine u koferu pronađeno telo devojčice Lole Davijet.

Kako su naveli iz policije, čekaju se ekipe forenzičara kako bi ispitali ostatke.

Prvi deo tela pronašli su baštovani u parku u ponedeljak. Baštovan je u jednoj plastičnoj kesi pronašao deo karlice. Danas je pronađena odrubljena glava.

Francuski mediji pišu da je danas pronađeno i torzo, koji je bio skriven u kesi u parku.

"Očigledno je da je neko telo žrtve sekao na komate. Delovi tela nisu u stanju raspadanja, što govori da je u pitanju nedavna smrt", naveli su neimenovani izvori za lokalne medije.

Policija tek treba da identifikuje žrtvu i da otkrije kada je i kako stradala. Pronađeni delovi tela će nakon uviđaja forenzičara biti odneti na obdukciju.

Park u kojem su pronađeni delovi tela od juče popodne je zatvoren za javnost. Od tada veliki broj policajaca češlja svaki kutak parka, sa nadom da će pronaći dokaze.

Mediji navode da je u pitanju jedan od najvećih parkova u prestonici Francuske i da je omiljena lokacija brojnih sugrađana.

Podsetimo, u 19. arondismanu je prošle godine pronađeno telo 12-godišnje Lole Davijet, koja je brutalno silovana i ubijena u zgradi u kojoj je živela, a njeno telo je potom spakovano u kofer i ostavljeno pored zgrade.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA