Vreme čitanja: oko 2 min.

Brajanova majka u pismu sinu spomenula lopatu i zakopavanje tela: Na poleđini pisalo "spali posle čitanja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podsetimo, Brajan je u oproštajnom pismu, koje je policija pronašla pored njegovog tela, priznao da je ubio svoju devojku Gabi

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Majka Brajana Londrija napisala je pismo svom sinu u kojem se spominje lopata i zakopavanje tela, saopštio je advokat porodice influenserke Gabi Petito tokom suđenja.

Navodno je na omotu s pismom pisalo "spaliti nakon čitanja", a ono je kako je saopšteno, pronađeno u Brajanovom rancu kada je policija otkrila njegovo telo.

na suđenju je advokat Brajanovih roditelja rekao da pismo nije relevantno za tužbu, ali je rekao da ono postoji i da se nalazi kod drugog advokata porodice Londri.

"Pismo je nastalo pre Brajanovog i gabinog putovanja, tako da ono zaista nema veze sa nesrećnim događajima koji su se dogodili nakon toga. Znam da su neki delovi pisma loše formulisani i da mogu da sugerišu da je povezano sa njenim ubistvom, ali zaista nema nikakve veze", rekao je advokat.

Advokat Gabinih roditelja rekao je da na pismu nema napisan datum i da je na poroti da odluči da li je relevantno.

"Jezik u pismu je vrlo osuđujući i odnosi se na donošenje lopate i zakopavanje tela", rekao je advokat, piše CNN.

On takođe zahteva da se Brajanova majka izjasni o pomenutom pismu.

Podsetimo, Brajan je u oproštajnom pismu, koje je policija pronašla pored njegovog tela, priznao da je ubio svoju devojku Gabi.

Pismo, zajedno sa rancem i pištoljem kojim je izvršio samoubistvo pronađeno je u močvari blizu kuće Brajanovih roditelja na Floridi.

Istraga je otvorena nakon što su roditelji prijavili njen nestanak 12. septembra 2020. godine.

Njeno telo pronađeno je 19. septembra u kamp naselju u nacionalnom parku Grand Teton, u blizini mesta gde je poslednji puta viđena sa Brajanom. Tri nedelje pre toga, Gabi je poslednji put razgovarala sa svojim roditeljima.

Kao uzrok njene smrti navode se udarci čvrstim predmetom ili šakom po glavi i gušenje rukama. Njeno telo pronađeno je tri nedelje nakon što ju je Londri ubio.

Njegovi ostatci su pronađeni 20. oktobra, dva meseca nakon što ju je ubio i mesec dana nakon što je nestao.

Video: Telegraf ponovo ispred kuće milionerke, majke Brajana Volša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA