Vreme čitanja: oko 1 min.

Oborio je na pod i pokušao da siluje: Jeziv snimak napastvovanja fitnes instruktorke u teretani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napasnik je bio Ksavijer Tomas-Džouns, koji je inače trenirao u toj istoj teretani i koga je napadnuta devojka poznavala

  • 1

Fitnes instruktorku i bodibilderku Našali Almu pokušao je da siluje muškarac dok je trenirala u teretani, u Tampi na Floridi.

Zastrašujući pokušaj silovanja i napastvovanja dogodio se krajem januara i zabeležen je nadzornim kamerama u teretani.

Napasnik je bio Ksavijer Tomas-Džouns, koji je inače trenirao u toj istoj teretani i koga je napadnuta devojka poznavala.

Upravo zbog toga mu je otključala vrata i pustila ga u teretanu te večeri, dok je ona bila sama unutra i trenirala.

Međutim, njegova namera nije bila da trenira, nego opaka, uvrnuta, odvratna i užasna. On je otišao u prostoriju u kojoj je Našali radila vežbu i postepeno joj se približavao, usput ulazeći u komunikaciju s njom, sve do momenta kada joj je skroz prišao i napao je.

Ona se odbranila i pobegla u drugu prostoriju i pretila mu da će zvati policiju, dok je držala telefon u rukama, ali to ga nije zaustavilo. Ponovo ju je napao i ovog puta je oborio na pod i počela je borba njih dvoje.

Ona ga je udarala pesnicama, nogama, uhvatila ga čak i "u kragnu" u jednom momentu, pokušavajući na sve načine da se odbrani, ali on je i dalje nasrtao i napadao. U jednom trenutku tokom borbe na podu, njih dvoje su stigli do dela koji ne snima kamera. Ipak, zahvaljujući i svojoj fizičkoj pripremljenosti i snazi, uspela je da se odbrani i natera ga da odustane od svoje svirepe namere.

Potom je istrčala napolje do obližnjeg stana i pozvala policiju, koja je brzo reagovala i uhapsila napadača koji je u stanici priznao da je pokušao da bodibilderku prisili na seksualni odnos.


Protiv njega je podneta tužba za seksualno zlostavljanje, provalu i otmicu, navodi "Foks Njuz".

Snimak pogeldajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA