≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Horor u Brazilu: Ubijeno 7 osoba jer su se smejale igraču koji je izgubio u bilijaru, među žrtvama devojčica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Masakr se dogodio u sali za bilijar, a dvojica napadača su pobegla

  • 3
Edgar Ricardo de Oliveira i Ezequias Souza Ribeiro

Foto: Privatna arhiva

Naoružani napadači ubili su sedam osoba uključujući 12-godišnju devojčicu iz vatrenog oružja u sali za bilijar u Brazilu zbog toga što su se nasmejali jer je jedan od igrača izgubio igru dva puta uzastopno.

Oni su se naljutili i potegli oružje, prenosi Daily Mail.

Mučni snimak nadzornih kamera o krvoproliću koje se desilo u utorak u gradu Sinop, u provinciji Mato Groso, zabeležio je trenutak kada je jedan počinilac mašući pištoljem uzeo ljude za taoce i naložio im da se postroje uza zid, dok je njegov saučesnik iz obližnjeg kamiona doneo nešto sačmarici.

Par trenutaka kasnije, drugi naoružani čovek ulazi u salu i njih dvojica počinju da pucaju na svoje taoce ne ostavljajući im mogućnost da pobegnu.

Policija je saopštila da su napadači, identifikovani kao Edgar Rikardo de Oliveira (30) i Ezekias Souza Ribeiro (27), pobegli sa lica mesta i još su u bekstvu.

Predstavnik civilne policije Braulio Žunkeira rekao je da istražitelji porede iskaze svedoka i tragaju za hladnokrvnim ubicama. On je objasnio da je Oliveira igrao bilijar protiv jedne od žrtava u utorak ujutro i da je izgubio oko 4.000 reala.

Popodne se vratio sa Ezekielom i zatražio revanš, ali je ponovo izgubio, što je navelo prisutne da se nasmeju. Osumnjičeni su nakon toga odbili da plate i masakrirali skoro sve prisutne.

Šest žrtava preminulo je na licu mesta, a sedma je preminula u bolnici. Neočekivano, jednu ženu su ostavili u životu, na snimku se vidi kako vrišti od straha držeći ruke gore, čak i pošto su napadači otišli.

Pre nego što su izašli iz sale, hladnokrvne ubice obišile su stolove za bilijar i odatle pokupile novac. Takođe su zastali i ukrali torbu jedne od žrtava.

Policijski poručnik Romenng dos Santoš Silva rekao je da su napadači neselektivno želeli da se osvete skoro svima prisutnima u sali za bilijar, bez obzira da li su prethodno bili u kontaktu.

"Način na koji se ovo dogodilo pokazuje da neke žrtve možda nisu ni učestvovale u igri koja se tu igrala", rekao je on.

Video: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Hladnokrvno ubistvo beskućnice usred dana na ulicama Rio de Žaneira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. februar 2023 | 18:43

    Bolesna, izopačena nacija ubica i psihopata.

  • Boksy

    22. februar 2023 | 18:51

    Treba reći baba Grujočić da skupi potpise i zabrani bilijar u Srbiji jer je opasan po život..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA