Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena opsednuta serijskim ubicama dečku prerezala grlo i izbola ga 17 puta: U njenoj kući vise slike monstruma

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lokalna policija objavila je fotografije iz kuće žene opsednute serijskim ubicama, nakon što je osuđena zbog ubistva dečka

  • 1
Shaye Groves, Frankie Fitzgerald Foto: Hampshire Constabulary

Žena iz Velike Britanije, opsednuta serijskim ubicama, koja je izbola na smrt svog dečka, osuđena je na doživotnu kaznu zatvora.

Šej Grovs (27) je prerezala grlo Frenkiju Ficdžeraldu pre nego što ga je izbola bodežom u grudi 17 puta u njenom stanu u Havantu u Hempširu u julu 2022. godine.

Šej, koja je proglašena krivom za ubistvo, koristila je informacije iz dokumentaraca o pravim zločinima da bi isplanirala svoj alibi, prenosi BBC.

Shaye Groves, Frankie Fitzgerald Foto: Hampshire Constabulary

Osuđena je na najmanje 23 godine zatvora u sudu u Vinčesteru.

Na suđenju je rečeno da je par delio interesovanje za BDSM, dok je kamera bila postavljena u spavaćoj sobi osuđene i snimala ih je dok su imali seks.

Shaye Groves, Frankie Fitzgerald Foto: Hampshire Constabulary

Policija je u njenoj kući na zidovima pronašla uramljene slike zloglasnih ubica kao što su Majra Hindli i Piter Satklif, kao i knjige o kriminalcima, uključujući zatvorenika Čarlsa Bronsona.

Ispod svog jastuka ili blizu kreveta čuvala je noževe, vikinške sekire i držala je keltski bodež, kojim je ubila Ficdžeralda.


Ficdžerald (25), koji ima dvoje dece, umro je u njenom domu u ranim satima 17. jula 2022. godine.

Tužioci su rekli da je delovala iz ljubomore i izbola Ficdžeralda dok je spavao, nakon što je otkrila da je na društvenoj mreži slao poruke osobi, za koju je pogrešno mislila da je 13-godišnja devojčica.

Ispostavilo se da je imala 17 godina i da ju je Ficdžerald blokirao.

Tužilac Stiven Perijan rekao je da je Šej iskoristila znanje iz dokumentaraca da bi prijateljima prikazala sebe kao žrtvu seksualnog nasilja.

Ona je prijatelju poslala snimke na kojima ona i Frenki imaju seks, ali izmenjen da izgleda kao silovanje. Međutim, tužilac je rekao da originalni snimak pokazuje da je to zapravo bilo sporazumno.

"Optužena je čitanjem i gledanjem dokumentaraca o ubistvima, bila upoznata sa mestima zločina, znala je kako da napravi lažni narativ i stvori lažni alibi", rekao je Perijan.

Tokom izricanja kazne, sudija je rekao da je Šej bila "manipulativna, posesivna i ljubomorna žena".

Rekao je da je veza između nje i Ficdžeralda imala "opasnu dinamiku" i da je bila "obeležena grubim seksom, kokainom i alkoholom".

"Izgubili ste živce i postupili po impulsu. Voleli ste čoveka kojeg ste ubili i ubili čoveka kojeg ste voleli", dodao je on.

Video: Deda (69) izvršio masakr u Parizu: Ubio 3, a 4 ranio! Pre 10 dana izašao iz zatvora zbog napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA