Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovog čoveka mrzi cela Engleska: Jezivo je šta je napravio u slučaju nestale Nikole Bali

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njegov postupak izazvao je žestoke osude

  • 1
Curtis Arnold Foto: Facebook

Tiktoker koji je prevario policiju i tajno snimao kako se telo nestale Nikole Bali izvlači iz reke, razotkriven je kao berberin Kertis Arnold.

Ovaj tiktoker (34) postavio je na svojim društvenim mrežama snimak policajaca kod obale vode.

Njegov mučni osmominutni klip izazvao je talas osuda, ali imao je skoro milion pregleda od čega je zaradio gotovo 1.000 funti, piše britanski Sun.

On je takođe podelio i snimak ljudi koji su prebledeli kad su pronašli telo Nikole, majku dvoje dece u reci u Lankaširu 19. februara.

Prethodno je snimio i moguće njeno "mesto sahrane" u blizini šume gde je Nikola poslednji put viđena 27. januara i na nizu video-snimaka dodao negativne kritike na račun njenog partnera Pola Ansela.

Na svojim kanalima Arno tvrdi da nudi drugačije novinarstvo, ali krije svoj identitet i ne pojavljuje se pred kamerama.

Više puta je išao od svoje kuće do reke kako bi prikupio materijal za svoje kanale.

Najmučniji snimak iz sela počinje sa "go pro" kamerom koja mu je pričvešćena oko vrata i snima policajca koji mu je preprečio put.

Zamoljen je da se vrati ali on uspeva da prevari policajca da ga pusti tvrdeći da mora da se vrati u svoj parkiran automobil i da je iz Blekpula.

Na svojim kanalima potom je objavio snimak pod nazivom "Nikola Bali - udarna vest" policija pronašla nešto", a mnogi gledaoci su bili užasnusti time.

Njegov nalog na TikToku koji se bavi slučajem Nikole imao je više od 13.000 pratilaca i 100.000 lajkova. U međuvremenu je ugašen, ali je snimak ostao negde onlajn.

Na pitanje da li on stoji iza ozloglašenog snimka, on je odgovorio: "Da, kako ste me našli?"

Priznao je da je lagao policiju i da je telefonom snimao.

"Nisam ništa video, ali znao sam da će kamera zabeležiti šta se dešava", naveo je on.

Nila je nestala 27. januara dok je šetala psa pored reke u Lankaširu, što je dovelo do velike potrage. Njen telefon pronađen je na klupi pored reke, i dalje ulogovan u konferencijski poziv, dok je njen pas lutao okolo sam.

Istraga se vodila u tri pravca. Prva teorija je bila da je upala u reku, druga da je umešana treća strana, i treća - da je dobrovoljno negde otišla, a policija je od početka bila uverena da je upala u reku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. februar 2023 | 19:11

    Evo mrzim ga i ja odavde ako vam je lakše🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA