Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je Milena, koja je ubijena na proslavi 18. rođendana u Nemačkoj: Završena obdukcija, golman u pritvoru

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kobne večeri, Milena je otišla na žurku koju su organizovale dve devojke povodom svog punoletstva. Žurka je bila u u festivalskoj dvorani. Oko 1:30 sati gosti su primetili da je Milena nestala

  • 0
Nemačka silovanje ubistvo Bramše Foto: Fotostand / Reiss / imago stock&people / Profimedia

Nemačka i dalje istražuje smrt Milene O. (19), koja je sa teškim povredama pronađena u noći između subote i nedelje 5. marta na fudbalskom terenu u Bramšeu, nedaleko od kluba gde je devojka bila na proslavi 18. rođendana. Milena je preminula nedaleko po dolasku u bolnicu.

Kobne večeri, Milena je otišla na žurku koju su organizovale dve devojke povodom svog punoletstva. Žurka je bila u u festivalskoj dvorani. Oko 1:30 sati gosti su primetili da je Milena nestala.

Posle duge potrage, ona je pronađena oko 2:40 časova na obližnjem terenu sa teškim povredama, a za njeno ubistvo tereti se Džoel G. (20), golman lokalnog kluba, kojeg je Milena očigledno poznavala od ranije.

Milena je, kako je potvrđeno za Telegraf.rs, državljanka Nemačke. Živela je u Osterkapelnu, koji se nalazi na oko 20 kilometara od Bramšea.

Kobne večeri je sa prijateljima automobilom otišla na žurku. Njena drugarica je oko 1.30 časova ujutru primetila da je nema i počela je da je traga. Čak ju je nekoliko puta navodno pozvala i na mobilni, ali joj se Milena nije javila.

Oko 2.40 časova, Milenu su našli na terenu sa ozbiljnim povredama i njena odeća je bila pocepana. Ona je odmah prebačena u najbližu bolnicu, gde je ubrzo i preminula.

Kako pišu nemački mediji, Milena je nedavno završila stažiranje u jednoj firmi koja se bavi prodajom automobila. Navodno je poznavala osumnjičenog za njeno ubistvo, a Bild je pisao i da su njih dvoje hteli da otpočnu emotivnu vezu. Tužioci, s druge strane, veruju da se Milena i Džoel nisu poznavali duži vremenski period.


Obdukcija je završena u nedelju, ali rezulatati nisu objavljeni zbog istrage koja je u toku.

Podsetimo, Džoel G. je uhapšen u nedelju u svom domu. Prema navodima tužioca, on nije bio pijan, a tokom saslušanja se branio ćutanjem.

Dok je Džoel u pritvoru, policija prikuplja dokaze i saslušava očevice. Prema navodima medija, na žurci je bilo oko 150 gostiju i od njih su, nakon što je Milena pronađena, uzete izjave i otisci.

Osumnjičeni od ranije poznat policiji

Osmnjičeni Džoel G. je, inače, od ranije poznat nemačkoj policiji zbog proganjanja jedne devojke u prošlosti.

Naime, on je 2020. godine pratio jednu devojku. Postupak protiv njega je tada obustavljen pošto je tužilac odredio vaspitnu meru, rekao je portparol javnog tužilaštva u Osnabriku.

Osumnjičeni, međutim, nema krivični dosije.

Devojka koju je navodno progonio pre tri godine nije Milena O.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA