Vreme čitanja: oko 1 min.

Brat žene koja je bacila bebu u đubre: Nije ni znala da je trudna, do juče je čuvala ovce

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičan slučaj otkriven je u sredu, nakon što je žena (38) došla u bolnicu u Larisi sa jakim bolovima i obilnim krvarenjem

  • 1
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

Pojavili su se novi detalji iz istrage o smrti bebe, koja je zakopana na porodičnoj njivi u Grčkoj nedugo nakon što ju je majka bacila u đubre.

Tragičan slučaj otkriven je u sredu, nakon što je žena (38) došla u bolnicu u Larisi sa jakim bolovima i obilnim krvarenjem. Lekari su prilikom pregleda ustanovili da se žena nedavno porodila, međutim, ona je sve vreme negirala da je bila trudna i odbijala je da odgovori pitanja.

Ubrzo je otkriveno da je žena po porođaju bebu bacila u đubre, a članovi porodice su potom telo deteta odneli na svoju njivu i zakopali je.

Brat porodilje tvrdi da njegova sestra nije ni znala da je trudna.

"Niko nije znao da je trudna, čak ni ona sama. Do juče je išla da čuva ovce", rekao je brat porodilje i dodao da ne zna ko bi mogao da bude otac deteta.

Tvrdi da je njegova sestra imala urednu menstruaciju.

"Da je znala da je trudna ne bi išla da čuva ovce. Ja sam bebu zakopao, bila je majušna. Ne shvatate, ja to ne mogu da vam objasnim, beba je bila malo veća od mobilnog telefona", tvrdi brat.

Lekar koji je izvršio obdukciju kaže da prvi podaci pokazuju da je u pitanju prevremeni porođaj i da je dete rođeno mrtvo, te dodaje da se vrše dodatne analize.

Mediji navode da je prilikom ekshumacije tela novorođenčeta uočeno da je beba zadobila udarce u predelu glave. Patolog nije potvrdio ove navode.

Majka bebe je i dalje u bolnici u kritičnom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA