Vreme čitanja: oko 1 min.

Pedofila koji je nedavno pušten, vraćaju u zatvor: Kamere ga snimile kako izgovara nešto što ne bi smeo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnja rok zvezda biće vraćena iza rešetaka jer je, navodno, uhvaćen dok je preko mobilnog telefona pokušao da pristupi Dark Web

  • 0
v Foto: Andrew Cowie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pedofil Geri Gliter, koji je pre mesec dana pušten iz zatvora, biće najverovatnije vraćen u pritvor, javljaju britanski mediji.

Nekadašnja rok zvezda biće vraćena iza rešetaka jer je, navodno, uhvaćen dok je preko mobilnog telefona pokušao da pristupi Dark Web-u. Geri je uhapšen 1997. godine, nakon što je kod njega pronađeno 4.000 fotografija na kojima se vidi zlostavljanje dece.

Ovog puta kamere su ga snimile u hostelu za kauciju u Hempširu, gde je "pitao kako da izbegne otkrivanje prilikom pregledanja veba” na mobilnom telefonu, govoreći da pokušava da pronađe "luk” - termin za zloglasno onlajn carstvo Dark Web, koji koriste pedofili jer je teško pratiti korisnike.

Na snimku, koji su objavili britanski mediji, vidi se kako Geri razgovara sa nekim i pita ga koji pretraživač da koristi, a takođe je navodno pominjao i dark web.

Na snimku se čuje kako on pita: "Da li da se otarasim ovog Dak-daka", na šta mu muškarac odgovara: "Da, ne bih se trudio da to koristim na tvom mestu".

Geri ga je zatim pitao šta onda da radi.

"Hajde da pronađemo ovaj "luk", korak po korak", dodao je Geri, čuje se na snimku.

Inače, Gliter je pušten nakon što je odležao polovinu 16 godišnje zatvorske kazne, na koju je osuđena 2015. godine, nakon što je sekusalno zlostavljao devojčice mlađe od 13 godina tokom 70-ih i 80-ih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA