≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od rata pobegla na Kipar, ubio je dečko Rus? Bili u vezi mesec dana, silovao je, pa je bacio sa litice

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tužilac kaže da je obdukcija tela pokazala da je devojka pretrpela seksualno nasilje, a da povrede koje su pronađene na telu ukazuju na to da je devojci neko pritisnuo ruke na vrat i gušio je

  • 1
Litica žena Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Lesija Bikova (28) iz Ukrajine, silovana je i brutalno ubijena na Kipru, a za njenu smrt sumnjiči se njen dečko, poreklom Rus, sa kojim je bila u vezi nešto više od mesec dana.

Njeno beživotno telo pronađeno je na jednoj plaži u Pafosu sa brojnim povredama, nastalih usled pada sa litice. Iako je njen dečko tvrdio da je Lesija pala dok je pravila selfi, dokazi upućuju da ju je neko bacio sa litice.

Svi su u šoku zbog smrti mlade devojke, koja je nedavno došla da živi na Kipru. Kako prenose grčki mediji, Lesija je u januaru dobila vizu i došla je da živi sa majkom u Pafosu. Rusa, koji se tereti za njenu smrt, upoznala je preko društvenih mreža i pre nekih mesec i po dana su počeli da se zabavljaju.

"Ubijena devojka je iz Ukrajine. Dobila je boravišnu dozvolu u januaru, na osnovu rata u Ukrajini i došla je ovde da živi. Prema podacima sa kojima trenutno raspolažemo, osumnjičenog za ubistvo je upoznala preko društvenih mreža. U pitanju je 31-godišnji mladić ruskog porekla, ali ima grčki pasoš. On na Kipru živi sa porodicom već duže vreme", naveli su iz tužilaštva.

Tužilac navodi da se par upoznao pre nešto više od mesec dana i da su bili u emotivnoj vezi.

"Poslednji put su zajedno viđeni u petak u jednom klubu u Pafosu. Osumnjičeni je na saslušanju rekao da su otišli da se šetaju u područje Petra tu Romiou, te da je devojka krenula da se približava litici da bi napravila selfi. Osumnjičeni tvrdi da je izgubila ravnotežu i potom pala sa visine od oko 100 metara na plažu. Telo devojke pronašli su vatrogasci", navodi tužilac.

Tužilac kaže da je obdukcija tela pokazala da je devojka pretrpela seksualno nasilje, a da povrede koje su pronađene na telu ukazuju na to da je devojci neko pritisnuo ruke na vrat i gušio je.

Policija je u nedelju uveče privela Lesijinog dečka, ali on negira krivicu i tvrdi da je Lesija slučajno pala sa litice.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sad...

    13. mart 2023 | 23:00

    Na drugom portalu juče pročitah i ime tog dečka i uopšte nije rusko ni ime ni prezime, pre nešto tursko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA