≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukrajina o Putinovom dolasku u Mariupolj: Zločinac se uvek vraća na mesto zločina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putin je obišao Mariupolj razoren bombama, pod okriljem noći, "poput lopova", naveli su je ukrajinskog ministarstva obrane

  • 10
Vladimir Putin, Mariupolj Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je Mariupolj, grad koji je pao u ruske ruke nakon stravičnih razaranja, a njegovu posetu komentarisao je i Kijev.

"Zločinci se uvek vraćaju na mesto zločina... Ubica hiljada porodica u Mariupolju došao je da se divi ruševinama grada i grobnicama. Cinizam i izostanak griže savesti", napisao je savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak.

Putin je obišao Mariupolj razoren bombama, pod okriljem noći, "poput lopova", naveli su je ukrajinskog ministarstva obrane.

"Došao je noću da na dnevnom svetlu ne vidi grad koji je ubio svojim "oslobađanjem". Prvo je to učinio zato što je to sigurno. Drugo, noću može naglasiti ono što mu je važno, održati grad potpuno uništenim, a onih nekoliko preživelih stanovnika da drži daleko od indiskretnih pogleda", napisano je na Twitteru.

Video: Novinari ušli u Azovstal: Ovo je ostalo od kombinata posle teških borbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA