Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbi uhapšeni kod Parndorfa: Građani primetili nešto neobično, pozvali policiju i razotkrili lopove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobično ponašanje mladića navelo je građanina da pozove policiju

  • 3
Austrija, policija Foto: Shutterstock

Austrijska policija privela je dvojicu srpskih dražavljana, starosti 20 godina, zbog sumnje da su krali u tržnom centru Parndorf.

Jedan građanin je u petak posmatrao kako četvorica sumnjivih likova više puta prilazi do jednog vozila i u gepek spuštaju torbe pune stvarima.

Njemu je bilo čudno što je ključ od automobila bio sakriven ispod ruba, na točku, tako da bi svaki od njih u svakom momentu mogao da dođe i otključa automobil.

Građanin je potom pozvao policiju i prijavio čitav slučaj.

Ubrzo je patrola stigla na lice mesta, a policajci u civilu su krenuli da posmatraju sumnjivo vozilo. Posle izvesnog vremena, dvojica sa kesama iz tržnog centra su prišla vozilu. Policija ih je zaustavila i zatražila račun za robu koju su imali u kesi, ali oni račun nisu imali.

Policija je potom prekontrolisala automobil i otkrila da su osumnjičeni ukrali više komada odeće, vredne nekoliko hiljada evra.

Oni su odmah privedeni i saslušani, dok druga dvojica iz ekipe, za koje se takođe pretpostavlja da su Srbi, nisu pronađeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA