Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak nožem izbo nastavnicu u Brazilu: Pokušala da reši svađu napadača i još jednog đaka, ranjeno još 5 osoba

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Brazil pucnjava u školi

Foto: Tanjug/AP

Osnovac uzrasta 13 godina danas je u državnoj školi u Sao Paulu u Brazilu nožem napao svoje nastavnike, ubivši jednog i ranivši troje, a takođe je ranio dva đaka, rekli su zvaničnici.

Petoro povređenih je hospitalizovano i u stabilnom su stanju, a osumnjičenog napadača privela je vojna policija, i sada je pod istragom.

Ubijena nastavnica ima 71 godinu. Ona je prethodne sedmice pokušala da razreši konflikt između napadača i jednog đaka, kada su se oni potukli.

"Taj momak je tog drugog nazvao majmunom i pacovom, ovom se to nije dopalo, pa su počeli da se biju", rekao je novinarima učenik koji je sa napadačem išao u isto odeljenje.

Prema njegovim rečima, napadaču se nije dopalo kako je nastavnica intervenisala, pa je rekao da je će uraditi nešto povodom toga, piše Beta.

Napadač je danas ušao u razred noseći preko glave masku sa motivom lobanje, pa je učiteljicu ubo nožem otpozadi – u glavu i u leđa, rekao je njegov drug iz razreda i dodao da su tada svi počeli da beže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA