Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv snimak nesreće iz Australije za nauk svim vozačima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač motocikla zadobio je 14 preloma, probijena su mu pluća, a život mu je spasila kaciga jer umesto smrtne povrede ima "samo" prelom lobanje

  • 1
Kaciga, motocikl Foto: Pixabay

Ovaj snimak trebalo bi da bude upozorenje svim vozačima, pošto uskoro počinje sezona koja je omiljena motociklistima.

Stravična snimak saobraćajne nesreće u Australiji u kojoj je samo pukim čudom preživeo motociklista odličan je primer šta može da se desi ako ste za volanom i pažnja vam popusti samo na trenutak.

U Vudvilu u Australiji je snimljen trenutak kada je vozač automobila skretao u poprečnu ulicu, ne obrativši pažnju na motociklistu kom je isekao put.

Motociklista je udario u prednji deo njegovog vozila i odleteo nekoliko desetina metara, uz težak pad na beton kod benzinske pumpe.

Snimak iz automobila pokazao je motociklistu koji se približavao u beloj majici i crnim pantalonama i trenutak udara, te kako je odleteo u vazduh i žestoko pao.

Nesreću su iz drugog ugla snimile i kamere sa benzinske pumpe.

Iako nije bio adekvatno obučen za vožnju dvotočkaša, motociklista je srećom nosio kacigu koja mu je i bukvalno spasila glavu. On je, naime, zadobio 14 preloma kostiju, od čega četiri otvorena, probijeno mu je plućno krilo, a baš zahvaljujući kacigi ima i "samo" teške povrede glave uz prelom lobanje. Ali, preživeće.

Među brojnim komentarima ovih snimaka bilo je dosta onih koji su rekli da im je bilo mučno da ga pogledaju, kao i onih koji su konstatovali da je momak na motociklu imao neverovatnu sreću, pošto se na snimku vidi da je za dlaku promašio ogroman stub.

Pažnja: Izuzetno uzmenirujuć sadržaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA