≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Hari ponovo udario na kraljevsku porodicu: "Krili su od mene da mi je telefon hakovan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U izjavi koju je dao povodom svoje tužbe koju je podneo protiv Daily Mail-a, vojvoda od Saseksa je rekao da je bio prisiljen da pristane na pravilo koje je nametnula njegova porodica

  • 3
Princ Hari Foto: Tanjug/AP

Princ Hari ispričao je tokom suđenja da je britanska kraljevska porodica od njega krila informacije da mu je telefon hakovan jer nisu želeli da podnese tužbu.

U izjavi koju je dao povodom svoje tužbe koju je podneo protiv Daily Mail-a, vojvoda od Saseksa je rekao da je bio prisiljen da pristane na pravilo koje je nametnula njegova porodica, a ko je se odnosi na to da se "nikada ne žali i nikada ne objašnjava" po pitanju odnosa sa štampm.

Kr"Postao sma svestan 2018. godine da mogu da podnesem tužbu. Institucija kraljevske porodice je krila od mene informacije o hakovanju mog telefona, a to mi je tek poslednjih godina postalo jasno", rekao je princ Hari, prenosi Sky news.

On je takođe rekao da svi članovi kraljevske porodice nikada zajedno nisu razgovarali o tome da li je neko podneo tužbe.

"Svaka kancelarija u porodici je izolovana. Postoji zabluda da svi stalno komuniciramo jedni s adrugima, ali to nije tačno", rekao je on.

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    28. mart 2023 | 18:21

    Nema ništa gore i jadnije od toga da izdaš svoju porodicu i državu, i da pljuješ po njima za pare po novinama. Bednik, kao i ona njegova razmažena sponzoruša. Kao da je rodom iz Crne Gore.

  • Pravnik BG

    28. mart 2023 | 23:34

    Hari,pokusavaju i tebe da slome,posto su ti majku nikada zaboravljenu Princezu Dajanu ubili. Nikada to nemoj zaboraviti. Zelim tebi i tvojoj porodici svu srecu u zivotu. Samo napred budi dosledan svoje majke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA