Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta rade braća Tejt u kućnom pritvoru: Endrju šeta kao "lav u kavezu", svaki post ima milionske preglede

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaglavljeni u njihovoj vili, ali zahvalni što su izašli iz ćelije, kontroverzna braća Tejt provode kućni pritvor na internetu

  • 0
Andrew Tate Endrju Tejt Foto: Tanjug/AP

Nakon što su braća Endrju i Tristan Tejt prebačeni iz zatvora u kućni pritvor, postali su opet aktivni na društvenim mrežama, gde su objavili niz bizarnih snimaka.

Braća su podigla svoju vidljivost na mrežama na rekordne nivoe, a milioni ljudi prate ih na različitim platformama.

Oni su u petak iz rumunskog zatvora pušteni u kućni pritvor, a na mrežama su otkrili kako provode dane.

Rumunski mediji pišu da se ispred njihove vile u blizini Bukurešta okupljaju njihova fanovi, najbliži prijatelji, ali i advokati, koji prave strategiju za naredni period.

Zaglavljeni u njihovoj vili, ali zahvalni što su izašli iz ćelije, kontroverzna braća Tejt provode kućni pritvor na internetu.

Tristan je fanove obavestio da se rešio svog neurednog izgleda iz zatvora, pa je objavio fotografiju nove frizure i skraćene brade. Ta fotografija prikupila je više od 3,9 miliona pregleda.

Njegov stariji brat Endrju je prvi objavio fotografiju nakon povratka kući, ali više voli da sa fanovima bude u kontaktu preko poruka u kojima se priseća vremena provedenog u zatvoru.


Svaka od njih ima nekoliko miliona pregleda, ali snimak na kojem se vidi kako hoda okolo kao lav u kavezu, samo u donjem delu trenerke, dok pokazuje mišiće i puši cigaretu, već je prešao 40 miliona pregleda.

Njih dvojica su i dalje pod krivičnom istragom za dela koja mogu da im donesu do 12 godina zatvora, imaju dosta ograničenja i oduzeta im je sva imovina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA